Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Σεπτεμβρίου 2010

Η τελευταία αλλαγή στο facebook!!! Σε παρακολουθούν ακόμα και όταν τους απορρίπτεις!!!!!!


Μπαίνεις στο facebook και βλέπεις "1 νέο αίτημα φιλίας", αφού δείς το profil του ατόμου και βεβαιωθείς ότι δεν τον γνωρίζεις, αποφασίζεις να αγνοήσεις το αίτημα!!! Αλλά μένεις έκπληκτος!!!

Και αυτό γιατί μέχρι τώρα, οι επιλογές που είχες ήταν: "επιβεβαίωση", "αγνόηση".
Ενώ τώρα είσαι υποχρεωμένος να επιλέξεις κάποια απο τις : "επιβεβαίωση", "όχι τώρα!".
Μερικοί απο μας, αν όχι όλοι, μη γνωρίζοντας, θα επιλέγαμε την επιλογή "όχι τώρα", πιστεύοντας πως απορρίψαμε την αίτηση!
ΛΑΘΟΣ!!! Η νέα αυτή επιλογή, είναι μεν πιο ευγενική ως απάντηση , αλλά ουσιαστικά "παρατείνει" την απόφαση σας για το αίτημα φιλίας για "πιο μετά". Ταυτόχρονα όμως ο άλλος που σας έστειλε το αίτημα μπορεί να βλέπει και να παρακολουθεί το profil σας χωρίς να το καταλαβαίνεται, καθώς και να εμφανίζονται οι ενέργειες που κάνετε στην αρχική του σελίδα όπως ακριβώς θα γινόταν αν ήσασταν "φίλοι"!!!!
Για να αποφύγουμε όμως αυτήν την ανεπιθύμητη παρακολούθηση θα πρέπει κάθε φορά , αφού θα πατάμε την επιλογή "όχι τώρα", να πηγαίνουμε αμέσως στο "φίλοι", εκεί στο πάνω μέρος της σελίδας, γράφει κάπου "προβολή κρυμμένου αιτήματος",κάνουμε clik και μας εμφανίζει το άτομο που πριν λίγο δεχτήκαμε την πρόσκληση! Τώρα έχουμε 2 επιλογές : "επιβεβαίωση ", "διαγραφή αιτήματος" !
Με την πρώτη επιλογή, δέχεσαι το συγκεκριμένο άτομο σαν φίλο, και με την δεύτερη, απορρίπτεις οριστικά την αίτηση του.!!
Εφ ' όσον την απορρίψεις, σου βγάζει μία επιλογή "δε γνωρίζω τον/την .........", αν κάνεις clik σε αυτή, τότε "απαγορεύεις σε αυτό το άτομο να σ ξαναστείλει αίτημα φιλίας !!!!!
Ελπίζω να βοήθησα !!!!! Για παραπάνω πληροφορίες αφήστε μου κάποιο σχόλιο !

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός