Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

10 Οκτωβρίου 2010

ΗAPKIDO .Η '' ΜΑΓΕΙΑ '' της αυτοάμυνας που σώζει !!!!!

Την αποκαλούν ''μητέρα'' των πολεμικών τεχνών!!! Και ΟΧΙ άδικα !!


Είναι Κορεάτικη πολεμική τέχνη απο τις παλαιώτερες .Δεν είναι πολύ γνωστή στην Ελλάδα διότι ήταν η μυστική πολεμική τέχνη των αυτοκρατόρων της Κορέας !!Πρωτοπόροι δάσκαλοι αυτής τησ τέχνης ήταν Κορεατες μοναχοί. Με το HAPKIDO μπορεί να μάθει κανείς να χρησιμοποιεί τον κατάλληλο συνδυασμό αναπνοής και κινήσεων ,να ελέγχει την δύναμη του αντιπάλου, προκειμένου να τον αποκρούσει, και να δώσει το τελικό χτύπημα στην "Αχίλλειο" φτέρνα του !!!
Δεν απαιτεί μεγάλη σωματική δύναμη,καθιστώντας έτσι εύκολη για τις γυναίκες αλλά και άτομα που δεν χαρακτηρίζονατι για την μυική τους μάζα !!.Στηρίζεται στην εκρηκτικότητα και την τεχνική, καθώς δεχόμενος επίθεση μπορείς να εκμεταλλεύτείς την ταχύτητα του αντιπάλου σου εναντίον του ιδίου, άσχετα με τα σωματικά του προσόντα.
Αμεση και αποτελεσματική αυτοάμυνα σε όποιαδήποτε μορφή επίθεσης ,είτε με ένοπλο αντίπαλο ,είτε με μαχαίρι,αλλά ακόμη και με γκλοπ! Επίσης καθιστά εύκολη την αντιμετώπιση αντιπάλου άλλης πολεμικής τέχνης όπως : kick boxing, ταεκβοντό , πυγμαχία, τζούντο, πάλη !

Για να πειστείτε μπορείτε να δείτε τα παρακάτω βίντεο είναι εκπληκτικά!!!!!!
1) http://www.youtube.com/watch?v=U9qh1PyjaLA

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός