Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

23 Οκτωβρίου 2010

Μακριά από ουσίες.Μαγκιά είναι να μην δοκιμάσεις ποτέ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕΤΑ!! ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Λέμε στα
παιδιά όλοι μας άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο
τα ναρκωτικά σκοτώνουν. Και δεν είναι ψέματα το λέμε για να τρομάξουν και να μείνουν μακριά .Είναι όμως και το σωστό ? Πως μπορεί ένας γονιός να μάθει και να πείσει το παιδί του να μην λέει ψέματα. Οταν την ίδια στιγμή τον ζητάνε στο τηλέφωνο και αυτός λέει στην γυναίκα του, πες πως δεν είμαι εδώ!Αυτομάτως εχει ακυρώσει τα λεγόμενα του.Ο νεαρος πηγαίνει στο σχολείο βλέπει τον συμμαθητή του να κάνει χρήση χασίς η χαπιών και την άλλη μέρα, είναι πάλι εκει νορμάλ. Πιστεύει πως οι γονείς του δεν γνωρίζουν και δεν εμπιστεύεται την γνώμη τους.Ακούει απο την παρέα του πως δεν παθαίνεις κάτι, και έτσι μπορεί να δοκιμάσει πιο εύκολα, και αυτό είναι η αρχή του κακού.
ΠΩΣ ΝΙΟΘΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ?
Τα παιδιά πάντα θέλουν να είναι αρεστά στους άλλους. Μερικές φορές η παρέα στην οποία θέλουν να ενταχθούν κάνει χρήση ποτού ή χασίς. Μπορεί να αισθάνονται ότι αν αρχίσουν και τα ίδια να παίρνουν αυτά τα ναρκωτικά θα ταιριάξουν καλύτερα με τους άλλους και θα γίνουν πιο δημοφιλή και με κοινωνική άνεση. Η θεμελίωση μιας ξεκάθαρης θέσης στο παιδί, ότι το αλκοόλ και τα ναρκωτικά είναι κακό πράγμα, δεν αρκεί πάντοτε για να εξουδετερώσει όλη αυτή την πίεση. Τα παιδιά πρέπει να διαθέτουν επίσης και μια σειρά από δυνατότητες ορθής κρίσης για να βοηθηθούν να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.
Τι μπορείτε να κάνετε: Βοηθήστε τα παιδιά σας να αντιμετωπίσουν την πίεση των συνομήλικων τους. Αυτό μπορείτε να το κάνετε ανταλλάσσοντας πληροφορίες πάνω σε μια πληθώρα θεμάτων με το παιδί σας και βοηθώντας το από νωρίς να εδραιώσει μια δυνατή σχέση έτσι ώστε να έχει τις δυνάμεις να αντισταθεί στις πιέσεις των άλλων νεαρών και την ικανότητα να επιλέξει να μην τριγυρνά με παιδιά που χρησιμοποιούν ναρκωτικά. Μπορείτε επίσης να τα βοηθήσετε να καταλάβουν πώς να αντιδράσουν σωστά σε διάφορες κοινωνικές καταστάσεις και να τα μάθετε πώς να χτίζουν γερές σχέσεις με φίλους που δεν χρησιμοποιούν ναρκωτικά. Επιπροσθέτως, λειτουργήσετε σαν σύμβουλος, δίνοντας ενίσχυση και ενθάρρυνση στο παιδί σας παρέχοντάς του χρόνο που θα τον περνάτε μαζί.

ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΤΡΈΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΚΊΝΔΥΝΟ

Υπάρχουν κάποια παιδιά που ΈΧΟΥΝ ΜΕΓΆΛΗ ΑΝΆΓΚΗ τις συγκινήσεις και την ένταση στη ζωή τους. Τους αρέσουν οι δυνατοί ήχοι. Χρειάζονται πολλά ερεθίσματα για να συγκεντρώνουν την προσοχή τους. Φαίνεται να ευδοκιμούν μέσα στο χάος. Αυτοί οι νέοι βρίσκονται σε ιδιαίτερα μεγάλο κίνδυνο να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Επιπλέον, μερικοί νεαροί θέλουν αληθινά να επαναστατήσουν ενάντια στην κοινωνία υιοθετώντας μια αντικοινωνική συμπεριφορά. Μπορείτε να τους στηρίξετε παρεμβαίνοντας διακριτικά σαν γονείς για να αντιμετωπίσουν αυτές τις τάσεις. Αν αγαπάτε και αποδέχεστε το παιδί σας, τότε υπάρχουν λίγες πιθανότητες να μεγαλώσετε παιδιά που θα μπλέξουν με το τσιγάρο, τα ναρκωτικά ή το ποτό.
ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ ΔΡΟΜΟΣΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.Ολοι ξεκινούν από το χασίς και λένε ελα μωρέ δεν είναι τίποτα! Είναι το πρώτο σκαλοπάτι νομίζετε αυτοί που κάνουν χρήση ηρωίνης φανταζόταν ποτέ ότι θα φτάσουν στο σημείο να τρυπιούνται?Πολλοί μπορεί να φοβόταν να δούνε μια σύριγγα αλλά και να τρέμανε για ένα απλό εμβόλιο!

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός