Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

24 Οκτωβρίου 2010

Μην κορνάρετε σε γριές γιατί θα σας κοστίσει ακριβά!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ!!!

Ότι και αν συμβεί άκρη δεν βγάζεις μπορεί να έχεις δίκιο, 110% κανε όμως τη παλαβή και φύγε γρήγορα, πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα!!
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν ένα αποδεικτικό για όσα σας προαναφέραμε.Στο παρακάτω βίντεο είναι μια γριά στο πεζοδρόμιο περιμένοντας να περάσει τον δρόμο.Ενα αμάξι κάμπριο έρχεται... η γριά κάνει μια κίνηση, ο οδηγός "πατάτες".. και φρενάρει, για να περάσει απέναντι η γιαγιά.
Αντί να περάσει την παίρνει ο ύπνος όρθια για δευτερόλεπτα!!!!! Ο οδηγός όπως είναι λογικό περιμένοντας εκνευρίζεται και κάνει το τραγικό λάθος και κορνάρει!!!Και μάλιστα 3-4 φορές τρομάζει η γριά και περνώντας, του χτυπάει με την τσάντα της τον προφυλακτήρα με δύναμη,με αποτέλεσμα να ανοίξει ο αερόσακος του οδηγού.. που βρίσκεται στο τιμόνι !!!!!
Η ζημιά?? ΜΟΝΟ.. γύρω στα 2000 ευρώ!!!!! 
Για αυτό προσέχετε!! Άτιμο πράγμαοι γριές!!!
Βλέπουμε γριά μπροστά μας ??...σταματάμε, κατεβαίνουμε, την πιάνουμε από το χεράκι ,την περνάμε απέναντι και της λέμε ΚΑΙ ευχαριστώ!!!

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός