Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Νοεμβρίου 2010

Έχουν κατοικίδια: από σκύλο μέχρι... πύθωνα







Με... 80 κατοικίδια μεγαλώνουν τα δύο παιδιά μιας οικογένειας Βρετανών, που έχει κάνει το σπίτι της μίνι ζωολογικό κήπο! Και μη φανταστείτε ότι έχουν μόνο σκύλο, γάτα, αγελάδες, προβατάκια και λοιπά οικόσιτα... μέχρι πύθωνες και ταραντούλες έχουν!

Ο Άλαν και η Χέδερ Χιούιτ έχουν χωρίσει το σπίτι τους κατάλληλα προκειμένου να περνούν καλά τα 20 φίδια τους, τα 15 ερπετά και τα 25 θηλαστικά τους. Μεταξύ των ειδών που ζουν στο σπίτι είναι 2σαύρες, 6 χαμαιλέοντες, 2 πύθωνες, 4 ταραντούλες, 2 γιγαντιαίες χελώνες, 2 ρακούν και πολλά άλλα.

«Το να ζει κανείς με 80 ζώα είναι μια καταπληκτική εμπειρία», λέει ο 44χρονος πατέρας, που έκανε το σπίτι καταφύγιο -και ας του κοστίζει 20.000 λίρες τον χρόνο- λόγω της αγάπης του για την φύση.

Ενθουσιασμένα είναι και τα παιδιά του ζευγαριού, 17 και 15 ετών αντίστοιχα. Μάλιστα, ο μικρότερος, ο Έντουαρτ, αποκάλυψε ότι... αν διαβάσει τα μαθήματά του ο μπαμπάς του τον αφήνει να παίξει με τον πύθωνα!


star.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός