Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

22 Νοεμβρίου 2010

Η Γκαγκάκη για την παραίτηση του Λεβέντη!










Στενοχωρήθηκε πολύ...



Για την παραίτηση του Γιώργου Λεβέντη από τον ΑΝΤ1, μίλησε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γκαγκάκη στη νέα εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη, «Επτά», λέγοντας: «Τι να πω ότι δεν στεναχωριέμαι; Θα είναι ψέματα, στεναχωριέμαι πολύ. Νομίζω ότι όλοι στεναχωριόμαστε. Είναι μια μεγάλη και σημαντική πρόταση. Για το Γιώργο (θα βρεθεί στο πλευρό του διάσημου κριτή του βρετανικού X-factor, Simon Cowell και θα αναλάβει το franchising του X- Factor σε όλο τον κόσμο) είναι μια κίνηση καριέρας που του αρέσει πολύ, γιατί συνδυάζει και την τηλεόραση και τη μουσική. Μπορώ να τον καταλάβω γιατί αν γνωρίσει κανείς το Γιώργο και δει ότι έχει μια νομαδική φύση, αφού μετακινείται συνεχώς. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε ότι θα συμβεί κάποια στιγμή αυτό και το ξέραμε αρκετούς μήνες τώρα.»

Όσο για το φετινό “X-factor” είπε: «Η αλήθεια είναι ότι περνούσα λίγο καλύτερα στα δύο πρώτα. Φέτος αρχίζω και κουράζομαι πολύ. Πάντα όταν τελειώνει το αισθάνεσαι κουρασμένος και περνούν τρεις- τέσσερις μήνες που είναι το διάλειμμα και αρχίζεις να αναπολείς. Ξέρω ότι θα φτάσει η στιγμή που θα πω ποτέ ξανά, αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ τελικά».


protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός