Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

24 Νοεμβρίου 2010

Τα δώρα που χαρίζει η Oprah καθηλώνουν το κοινό!





Η γνωστή παρουσιάστρια κρατά κάθε φορά και μια ξεχωριστή έκπληξη για το κοινό που βρίσκεται ζωντανά στην εκπομπή της...
Η εκπομπή της Oprah Winfrey είναι μια από τις πιο αγαπημένες του αμερικάνικού κοινού. Πέρα από τα θέματα και τους διάσημους καλεσμένους που φιλοξενούνται κάθε φορά στο "The Oprah Show", η γνωστή παρουσιάστρια μοιράζει πλούσια δώρα στο κοινό που βρίσκεται κάθε φορά στο στούντιο.

Αναμφίβολα κάθε Αμερικανός θέλει κάποια στιγμή να βρεθεί στο στούντιο της εκπομπής της Oprah, από το οποίο έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ξένης showbiz και έχουν δοθεί τα πιο ξεχωριστά δώρα.
Η γνωστή παρουσιάστρια είχε καθηλώσει το κοινό από τις πρώτες εκπομπές και 25 χρόνια τώρα, κατέχει μια σημαντική θέση στην καρδιά των θαυμαστών της. Η εκπομπή της έχει χαρίσει στο κοινό, από απλά καθημερινά πράγματα και επώνυμα ρούχα μέχρι ταξίδια και αυτοκίνητα.

Ποιος θα ξεχάσει την εκπομπή που έκανε το 2004, όταν δώρισε 276 αυτοκίνητα, σε όλα τα μέλη του ακροατηρίου της. Πρόκειται για το πιο διάσημο για την εποχή, "giveaway", όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι της εκπομπής άνοιξαν ένα μικρό κουτάκι και μέσα υπήρχε το κλειδί για ένα αυτοκίνητο. Το συγκεκριμένο κόλπο, το οποίο κόστισε 7 εκατ. δολάρια, αποτέλεσε κλασική στιγμή έκφρασης ενθουσιασμού, όπου η Winfrey εμφανιζόταν να λέει: “Κερδίζεις ένα αυτοκίνητο! Κερδίζεις ένα αυτοκίνητο! Όλοι κερδίζουν ένα αυτοκίνητο"! Έτσι, όλοι οι θεατές έφυγαν από την εκπομπή μ' ένα Pontiac G-Six.
Το 2006, η Oprah ξεκίνησε να μοιράζει χρήματα και αντί για δώρα έδωσε στους θεατές της από μια επιταγή με 1000 δολάρια.
Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί. Στην πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν παρουσίασης της εκπομπής, η Oprah φιλοξένησε στο πλατό της μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της showbiz, όπως ο John Travolta, ο Don Johnson και ο Paul Simon και έκανε και μία μεγάλη έκπληξη στο κοινό της, που ήταν πάνω από 300 άτομα. Συγκεκριμένα τους πρόσφερε ένα δωρεάν ταξίδι στην Αυστραλία για όλους με πιλότο τον... John Travolta. Φυσικά όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και στη συνέχεια ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
Κι αν κάποιος πιστεύει ότι τα καλύτερα δώρα της Oprah δόθηκαν τις περασμένες χρονιές, μάλλον κάνει λάθος... Αφού η Oprah κράτησε ένα απίστευτο δώρο για το κοινό της και αυτήν τη χρονιά. Έκπληκτοι οι 275 θεατές που παρακολούθησαν από κοντά την εκπομπή έμαθαν ότι θα αποκτήσουν ένα VW Beetle, ο καθένας. Πρόκειται όμως για το μοντέλο που η Volkswagen θα βγάλει μέσα στο 2011 και μέχρι τώρα έχει κρατηθεί επτασφράγιστο μυστικό.

Η Oprah έδωσε μία ιδέα του πως θα είναι το αυτοκίνητο το οποίο θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Μάιο και στη συνέχεια τους είπε πως είναι δικό τους. Φυσικά επικράτησε πανικός στο στούντιο.
Στο τέλος, τους χάρισε και από ένα iPad της Apple. "Δεν το κάνω για τα δώρα. Αν και είναι διασκεδαστικό να δίνει κανείς όλα αυτά τα πράγματα, το κάνω για να δώσω ελπίδα. Ό,τι κάτι καλό μπορεί να σου συμβεί εκεί που δεν το περιμένεις", ανέφερε η Oprah σχολιάζοντας την κίνησή της.
Μετά και από αυτό, όλοι περιμένουν να δουν τι θα κάνει η διάσημη παρουσιάστρια στο φινάλε της εκπομπής της...

newsit.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός