Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

28 Δεκεμβρίου 2010

Οι μεγαλύτεροι χωρισμοί του 2010 !!!

Το 2010 σιγά-σιγά φεύγει και μεταξύ άλλων αφήνει πίσω του και αρκετά -για να μην πούμε πολλά- διαζύγια! Άλλα που λίγο πολύ περιμέναμε …κι άλλα που έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία. Ας θυμηθούμε μαζί τα δέκα «διασημότερα» διαζύγια της χρονιάς που σε λίγες μέρες θα αποτελεί παρελθόν…


Mel Gibson - Oksana Grigorieva

Θα το χαρακτηρίζαμε άνετα το πιο επεισοδιακό διαζύγιο της χρονιάς. Ο ηθοποιός χώρισε από τη μητέρα του όγδοου παιδιού του, αλλά σίγουρα δεν φανταζόταν τι θα επακολουθούσε. Ίσως τότε να το ξανασκεφτόταν. Η συνέχεια στα δικαστήρια…

Eva Longoria -Tony Parker

Παντρεύτηκαν σε μια παραμυθένια τελετή το 2007, αλλά το Νοέμβριο που μας πέρασε αποφάσισαν να ρίξουν τους τίτλους του τέλους. Ένας χωρισμός που πραγματικά ξάφνιασε…

Scarlett Johansson - Ryan Reynolds

Οι δυο τους ήταν ερωτευμένοι και παντρεμένοι δύο χρόνια! Τίποτα δεν προμήνυε το συγκεκριμένο διαζύγιο, εκείνοι όμως σίγουρα κάτι παραπάνω ήξεραν κι έτσι πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν το χωρισμό τους.
 

David Arquette - Courtney Cox  

Μετά από έντεκα χρόνια έγγαμου βίου και μια κόρη έξι ετών, η Courtney Cox και ο David Arquette αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους αλλά και να παραμείνουν δύο καλοί φίλοι!

Tiger Woods - Elin Nordegren


Πρόκειται για  τους πρωταγωνιστές του πιο ακριβού  διαζυγίου! Ο Αμερικανός γκολφίστας και το μοντέλο από τη Σουηδία, χώρισαν λόγω της απιστίας του διάσημου γκολφίστα.

 
 
  Ας  πάμε τώρα και στην εγχώρια showbiz…
 

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης  Λάτσιος


Το πιο πολυσυζητημένο διαζύγιο της χρονιάς –για να μην  πούμε της δεκαετίας - είναι αυτό της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. ''Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα  παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα, αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους''. Με αυτό το δελτίο τύπου, στις 29/01/2010, η Ελένη και ο Γιάννης ανακοίνωναν το χωρισμό τους! Ένα χωρισμό που δεν υποψιαζόταν κανείς και για τον οποίο χύθηκε πολύ μελάνι. Ένα χρόνο περίπου μετά, στις 20 Δεκεμβρίου 2010, βγαίνει κι επίσημα πια το συναινετικό διαζύγιο του ζευγαριού, που πλέον συνεχίζει κανονικά τη ζωή του.

 

Έλλη  Κοκκίνου - Παναγιώτης Βασιλειάδης

Μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας κι ένα αγοράκι, η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης αποφάσισαν το Μάρτιο να βάλουν τέλος στη σχέση και το γάμο τους. Ωστόσο, πήρε καιρό μέχρι η Έλλη να μιλήσει ανοιχτά για το χωρισμό τους, ενώ ο Παναγιώτης πρώτος ήταν εκείνος που επιβεβαίωσε το διαζύγιό τους.

Μιμή  Ντενίση - Σωτήρης  Πολύζος

Το 2008 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, που τελικά δεν κράτησε για πολύ! Το Νοέμβριο βγήκε το διαζύγιο τους, ενώ η Μιμή συνεχίζει τη ζωή της στο πλευρό του επιχειρηματία, Μανώλη Κυπριανίδη.

Χρήστος Δάντης - Φλώρα Θεοδώρου

Γνωρίζονταν πέντε χρόνια και τρία ήταν παντρεμένοι…Ο λόγος για το  Χρήστο Δάντη και τη Φλώρα Θεοδώρου που αποφάσισαν να χωρίσουν… όχι και τόσο ήρεμα!  Ο Χρήστος Δάντης ερωτεύτηκε μια άλλη γυναίκα και ζήτησε διαζύγιο από τη Φλώρα, με αποτέλεσμα εκείνη να θέλει να κρατήσει το σπίτι που κάποτε στέγαζαν τον έρωτα τους. Οι δυο τους ψάχνουν ακόμη τη λύση στα δικαστήρια!
 
Νατάσα Θεοδωρίδου - Θεόφιλος Τζιώτης
Οι φήμες που τους ήθελαν να έχουν προβλήματα στη σχέση τους επιβεβαιώθηκαν όταν κάπου στα μισά του Σεπτεμβρίου, η Νατάσα και ο επιχειρηματίας χώρισαν μετά από έναν χρόνο σχέσης. Οι σχέσεις τους είναι πλέον απλά και μόνο τυπικές.


Πηγή: protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός