Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

28 Δεκεμβρίου 2010

Δασκάλα γιόγκα… ετών 6!



Μόλις στα 6 της χρόνια, η Shruti Pandey είναι η μικρότερη δασκάλα γιόγκα στον κόσμο! Η ευλύγιστη Pandey, παρά το νεαρό της ηλικίας της, διδάσκει γιόγκα σε ενήλικες στην βόρεια Ινδία, εδώ και δυο χρόνια!


Ο προπονητής της, ο 67χρονος Hari Chetan, ανακάλυψε το μεγάλο ταλέντο της μικρής από την πρώτη κιόλας στιγμή που εκείνη ξεκίνησε να παρακολουθεί τα μαθήματά του.

Τώρα πια, η 6χρονη Shruti, ξεκινάει το μάθημά της στις 5.30 κάθε πρωί στην πόλη Jhunsi, ντυμένη με ένα άσπρο ελαστικό παντελόνι και κόκκινη κοντομάνικη μπλούζα. Την μικρή με το απίστευτο σώμα, περιτριγυρίζουν γύρω στα 30 άτομα, πρόθυμα να κάνουν ό,τι τους πει. Οι μαθητές της αποτελούνται από επιχειρηματίες και δασκάλους, μέχρι νοικοκυρές και συνταξιούχους.

Και ο μεγάλος αδερφός της Shruti, ο 11χρονος Harsh Kumar, έχει ταλέντο στη γιόγκα. Μάλιστα μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Limca, στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών, αφού κατάφερε να μάθει και τις 84 στάσεις της γιόγκα. Όμως, όπως λέει, δεν τον ενδιαφέρει να διδάξει όπως η αδερφή του.

Η μικρή Shruti, μπορεί να κάνει μερικές από τις πιο δύσκολες στάσεις της γιόγκα, όπως να κρατήσει ολόκληρο το σώμα της στον αέρα, μόνο με την δύναμη των δύο μικροσκοπικών της χεριών.







protothema

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός