Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

21 Δεκεμβρίου 2010

Οδηγός ανανέωσης σχέσης...

Είναι αναπόφευκτο,

μετά από τόσο πολύ καιρό σε μία σχέση να κάνετε και να ξανακάνετε τα ίδια πράγματα. Τελικά δεν είναι ο γάμος που σκοτώνει τον έρωτα, αλλά η ρουτίνα. Πώς όμως ξεφορτωνόμαστε τη ρουτίνα;.......

Την έχετε πάει σε όλα τα εστιατόρια. Έχετε καθίσει σε όλες τις αίθουσες σινεμά και έχετε δει όλα τα dvd που υπάρχουν στα ράφια του videoclub. Κάθε φορά που κανονίζετε να βγείτε μαζί νιώθετε ότι ζείτε τη μέρα της μαρμότας και σκέφτεστε ότι ίσως ο Mπιλ Μάρεϊ να περνούσε καλύτερα από εσάς.

Αν υπάρχει καλή θέληση όλα μπορούν να ξεπεραστούν κι αν το σκεφτείτε λίγο παραπάνω δεν είναι και τόσο δύσκολο πια.. Ιδού κάποιες από τις λύσεις που μπορούν να κάνουν τη γυναίκα σας να σας ερωτευτεί από την αρχή -αν δεν έχει ήδη ερωτευτεί κάποιον άλλον.

«Ανάλυσε το»

Τα πάντα έχουν σχέση με την ψυχολογία μας. Αν το έτερον ήμισυ (και είναι μην το αρνείστε. Τόσα χρόνια, μπρίκια κολλάτε;) σας βλέπει κάθε μέρα αμίλητο, μουτρωμένο και ξενέρωτο πώς θέλετε να είναι αυτή μέσα στην χαρά και την όρεξη; Φτιάξτε τη διάθεση σας γιατί αν δεν μπορείτε ούτε αυτό να κάνετε τότε η μόνη σας λύση είναι να χωρίσετε να ξεμπερδεύουμε! Το πώς θα την φτιάξετε αυτό είναι προσωπικό σας θέμα. Αν ο ένας από εσάς δείχνει το κέφι και είναι χαρούμενος τότε και ο άλλος θα τον μιμηθεί. Το χιούμορ, μην ξεχνάτε, είναι απαραίτητο στοιχείο σε μία σχέση και σεξουαλικός… καταλύτης.

«Σήμερα, θα σε πάω Μέγαρο»

Τόσα χρόνια κάνετε τα ίδια και τα ίδια και έχετε αναπτύξει μια συμπεριφορά διόλου απρόβλεπτη. Πρέπει να ξαναθυμηθείτε την όρεξη που είχατε για νέα πράγματα στις αρχές τις σχέσης. Γίνετε πρωτότυπος! Αντί για το συνηθισμένο σας dvd στο σπίτι, βγείτε έξω. Αλλά μην πάτε στα κλασικά μέρη όπου πάτε εδώ και χρόνια, δοκιμάστε κάτι καινούριο. Πηγαίνετε θέατρο, για ποτό οι δυο σας, ή έστω και μία βόλτα με το αυτοκίνητο. Σκεφτείτε τι θα κάνατε αν την γνωρίζατε τώρα. Κάντε οτιδήποτε έχετε να κάνετε κάτι αιώνες ή ακόμα καλύτερα κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ. Έτσι θα δείξετε ότι ο ρομαντισμός και ο αυθορμητισμός σας δεν έχει πεθάνει και ότι έχετε πολλά ακόμα πράγματα και μέρη να μοιραστείτε μαζί της.

«Vermudas, Bahamas, Come on Pretty Mama»

Κλείστε εισιτήριο για ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Οι γυναίκες είναι πάντα έτοιμες για νέους προορισμούς και συγκινήσεις και ένα ταξίδι από μόνο του είναι αναζωογόνηση. Ο περίπατος δίπλα-δίπλα στις όχθες του Σηκουάνα θα ξυπνήσει μέσα σας τις πρώτες μέρες της αγάπης σας και η όρεξη σας θα αυξηθεί. Ακόμα κι αν βρίσκεστε σε… οικονομική στενότητα, η σκέψη είναι που μετράει, οπότε μην προσπαθήσετε να βρείτε λόγο να μην το κάνετε. Υπάρχει και η ωραία Ελλαδίτσα μας. Το θέμα είναι να φύγετε από την καθημερινότητα, οπότε και μέχρι το διπλανό τετράγωνο (τρόπος του λέγειν, μην χαίρεστε) να φτάσετε καλό θα σας κάνει.

«Μίλα μου για αγάπη»

Οι γυναίκες ως διαφορετικά όντα μη ορμώμενα από την τεστοστερόνη, θέλουν και το ρομαντισμό τους. Ένα αναμμένο κεράκι μία στο τόσο δεν κάνει κακό (αρκεί να το σβήσετε), ένα γλυκόλογο κάθε δεύτερο Σάββατο δεν θα σας κόψει τη μιλιά (εκτός αν το λέτε τρώγοντας). Η γυναίκα ως ανασφαλής, θέλει να ακούει ωραία λόγια. Πώς λέτε να της φαίνεται ότι έχετε να πείτε μια καλή κουβέντα από τον καιρό που ο Μάικλ Τζάκσον ήταν μαύρος; Επειδή σχεδόν τα πάντα στο γυναικείο φύλο περνούν και φιλτράρονται από το κεφάλι, το να της δώσετε πίσω την αυτοπεποίθηση της μόνο σε καλό μπορεί να βγει. Πρώτο και καλύτερο, δύσκολα θα κοιτάξει άλλον άντρα. Ε, δεν πιστεύω να νομίζετε ότι μόνο εσείς έχετε το προνόμιο μετά από τόσα χρόνια να κορτάρετε άλλες υπάρξεις; Εκείνη θα το κάνει με δισταγμό αν την καλύπτετε συναισθηματικά. Δεν σας αρκεί αυτός ο λόγος για να αρχίσετε να αραδιάζετε ερωτικά ποιήματα;( είπαμε, όχι κι έτσι, μην καταντήσετε και γελοίος!)

«I -don’t- need a sex machine»

Και φτάνουμε στο σημαντικότερο ίσως κεφάλαιο.. Έχετε ξεκοκκαλίσει το Κάμα Σούτρα, το έχετε δοκιμάσει ακόμα και στη βεράντα του σπιτιού σας, τι άλλο μένει πια να κάνετε; Στις περισσότερες περιπτώσεις μακροχρόνιων σχέσεων είναι –δυστυχώς- αναπόφευκτο και ως ένα σημείο λογικό να έχει χαθεί το πάθος. Οπότε ακόμα και σε ελικόπτερο να το κάνετε, οι κινήσεις σας είναι λίγο πολύ γνωστές. Δεν είστε και διχασμένη προσωπικότητα να έχετε δέκα διαφορετικούς εραστές μέσα σας. Το κλειδί σε αυτό το… λεπτό θέμα, είναι να την εκπλήξετε. Μην βαριέστε κατά τη διάρκεια να δοκιμάσετε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Το σεξ δεν είναι μηχανικό αλλά αυθόρμητο. Δεν μπορεί πια, κάτι θα υπάρχει που δεν έχετε ξανακάνει, δεν είστε και ο Δον Ζουάν! Αν βελτιωθεί το σεξ, τότε θα βελτιωθεί και ολόκληρη η σχέση. Αν δεν μας πιστεύετε, δοκιμάστε το..



Πηγή:www.troktikaras.com

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός