Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

29 Δεκεμβρίου 2010

Οι ελέφαντες που παίζουν χιονοπόλεμο!!



Και με το παραπάνω το χάρηκαν το χιονάκι οι ελέφαντες του ζωολογικού πάρκου στο Βερολίνο. Μπορεί τα μεγάλα χορτοφάγα θηλαστικά να είναι συνηθισμένα στις υψηλές θερμοκρασίες της Ασίας και της Αφρικής, όμως πήραν μια γεύση χειμώνα στη Γερμανία και απ΄ότι φαίνεται τους άρεσε κιόλας!





Οι θερμοκρασίες ήταν κάτω από το μηδέν αλλά οι ελέφαντες δεν πτοήθηκαν και επιδόθηκαν σε παιχνίδια με το χιόνι. Με απαραίτητο αξεσουάρ την προβοσκίδατους, τύλιγαν τις χιονόμπαλες και τις πετούσαν μακριά.
Ωστόσο, όσο χαριτωμένο κι αν ήταν το παιχνίδι τον υπόλοιπων ελεφάντων, την παράσταση έκλεψε ο Ko Raya. Πρόκειται για έναν Ασιατικό ελέφαντα που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο βόρειο κλίμα της Γερμανίας. Όπως είναι φυσικό, εξοικειωμένος όπως είναι με τις χαμηλές θερμοκρασίες, το χάρηκε και με το παραπάνω: κυλίστηκε στο χιόνι, πείραξε τους άλλους ελέφαντες και έφτιαξε άφθονες χιονόμπαλες με… διαφορά!
Κάντε κλικ και δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες…


star.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός