Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

23 Δεκεμβρίου 2010

Εθισμένος στο ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων, ένας στους τέσσερις Αμερικανούς








Σχέση εξάρτησης έχει αποκτήσει το ένα τέταρτο των Αμερικανών με το ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων, αφού σύμφωνα με δημοσκόπηση, τα περισσότερα άτομα δηλώνουν ότι δε μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό.


Το 24% από τους συνολικά 1.950 Αμερικανούς ενήλικες που συμμετείχαν στην διαδικτυακή δημοσκόπηση της Zogby international, ανέφερε ότι το ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων έχει την μεγαλύτερη επιρροή στην ζωή τους. Το 22% απάντησε το ίδιο για το Facebook και το 10% για το Google.

Ανάμεσα στις τεχνολογίες τις οποίες χαρακτήρισαν ως απαραίτητες στην ζωή τους, οι ερωτηθέντες τοποθέτησαν στην πρώτη θέση με 28% το ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) με 18%.

Στην ερώτηση σε ποιον τομέα θεωρούν ότι θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη τεχνολογική εξέλιξη το επόμενο έτος, το 24% δήλωσε στην οικιακή ψυχαγωγία και το 16% στον ευρύτερο τομέα τον υπολογιστών.

Για την επόμενη δεκαετία, το 43% των ερωτηθέντων προβλέπει ότι θα υπάρχει τακτική χρήση βλαστοκυττάρων και τεχνικών κλωνοποίησης για την δημιουργία ανθρώπινων οργάνων για μεταμόσχευση.

Το 40% ανέφερε ότι τα τσιπ υπολογιστών θα εμφυτεύεται στους ανθρώπους για να παρακολουθούν την υγεία τους και το ίδιο ποσοστό δήλωσε ότι τα ρομπότ θα είναι ικανά να κάνουν χειρωνακτικές δουλειές.


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός