Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Δεκεμβρίου 2010

Γλυκιά αμαρτία με λιγότερες τύψεις!









Η ευεργετική δράση της σοκολάτας είναι λίγο πολύ γνωστή. Μια νέα έρευνα έρχεται να ενισχύσει τον ισχυρισμό αυτό υποστηρίζοντας ότι η κατανάλωσή της κάνει καλό στην υγεία και στο δέρμα!


Οι διατροφολόγοι υποστηρίζουν μάλιστα ότι υπάρχουν ορισμένα είδη σοκολάτας που μπορούν να κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται πιο υγιές και λαμπερό.

Απέδειξαν ότι η μαύρη σοκολάτα μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση και το στρες και αυτό διότι είναι πλούσια σε στεατικό οξύ το οποίο μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση της χοληστερόλης στα επιθυμητά επίπεδα.

Άλλες δοκιμές έδειξαν τις ευεργετικές επιδράσεις της σοκολάτας στο δέρμα. Η υψηλή περιεκτικότητα των φλαβονοειδών στην μαύρη σοκολάτα μπορεί να ενυδατώσει και να κάνει το δέρμα σας να δείχνει φυσικά λαμπερό και λείο.

Αυτό το συστατικό μπορεί να απορροφήσει, επίσης, το υπεριώδες φως και επομένως να συμβάλει στην καλύτερη ροή του αίματος. Επιπλέον η σοκολάτα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά που εμποδίζουν τη γήρανση του δέρματος.

Έχει αποδειχτεί επίσης ότι η σοκολάτα περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά από τις φράουλες. Η κατανάλωσή της με μέτρο μπορεί να σας κάνει να δείχνετε όχι μόνο πιο ευτυχισμένοι αλλά και πιο υγιείς.

Πάντως για να μην πάρουμε αέρα και την καταναλώνουμε χωρίς μέτρο, μέχρι σήμερα δεν έχει βγει έρευνα που να λέει πως έχει λίγες θερμίδες. Για αυτό προσοχή!


Proto Thema

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός