Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Δεκεμβρίου 2010

Το πιο λυπημένο κουτάβι του κόσμου !!!





Η Princess δεν είναι σαν τα άλλα κουτάβια: είναι μόλις 6 μηνών και υποφέρει από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να μην έχει πάνω της ίχνος τριχώματος. Η επιδερμίδα της είναι τόσο ευαίσθητη, που προς το παρόν, δεν μπορεί να βγει έξω ούτε για έναν απλό περίπατο.




Τα βάσανα της μικρής Princess όμως δεν σταματούν εδώ αφού με το που γεννήθηκε, λόγω της ιδιομορφίας της, την εγκατέλειψαν. Ωστόσο, τυχερή μέσα στην ατυχία της, ένα κέντρο διάσωσης ζώων την περιέθαλψε και φρόντισε το ευαίσθητο δερματάκι της.
Το προσωπικό του κέντρου που έδειξε όλη του την αγάπη στην Princess, έμεινε έκπληκτο όταν διαπίστωσε ότι το κουταβάκι δεν ήξερε ούτε να δείχνει αλλά ούτε και να δέχεται αγάπη, αφού πολύ απλά κανείς δεν το έμαθε ποτέ πώς να το κάνει: «Έχει το πιο θλιμμένο ύφος που έχουμε δει ποτέ σε σκυλί» είπαν οι υπεύθυνοι του κέντρου, που εξήγησαν ότι η Princess δεν είχε δεχτεί ποτέ αγάπη: «Ήταν συναισθηματικά πεινασμένη, και δεν ήξερε πώς να δέχεται στοργή».





Η Princess μπορεί να στάθηκε τυχερή και να βρήκε τη στοργή που της έλειπε, αλλά αυτό που μένει τώρα είναινα μάθει να ζει με το πρόβλημα της.


Star.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός