Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

26 Δεκεμβρίου 2010

Για Χριστούγεννα στην Ναμίμπια οι Brangelina







Tην Ναμίμπια, την χώρα όπου γεννήθηκε η μικρή κόρη τους Shiloh, επέλεξαν ο Brand Pitt και η Angelina Jolie για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα!!!


Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» το ζεύγος να ψωνίζει σε αγορά της πόλης Windhoek, με τα παιδιά να περιμένουν στο σπίτι για να πάρουν τα δώρα τους.

Mε μαύρο καλοκαιρινό outfit και γυαλιά η Angelina είχε συνεχώς δίπλα της τον Brad που φορούσε επίσης μαύρο κοντομάνικο, λευκό μπερέ και γυαλιά ηλίου. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, το ζευγάρι κουβαλά ένα καρότσι τίγκα στις σακούλες με τα παιχνίδια...

«Θα ταξιδέψουμε και θα ζήσουμε την περιπέτεια, γιατί αυτό αγαπάμε να κάνουμε», είχε δηλώσει πριν τις γιορτές η Angelina, που αγαπά ιδιαίτερα την χώρα της Αφρικής στην οποία γεννήθηκε η Siloh.

Οι δύο σταρ δεν παραλείπουν να ταξιδεύουν σε κάποιον μακρινό προορισμό περίπου κάθε δύο χρόνια, αν και κυρίως προτιμούν το σπιτικό τους στις ΗΠΑ για τις διακοπές τους.

star.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός