Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

29 Δεκεμβρίου 2010

Η καλή πράξη της Madonna για τα Χριστούγεννα





Παιχνίδια, ρούχα και γλυκά σε έξι ορφανοτροφεία του Μαλάουι έστειλε η Madonna, κάνοντας την καλή της πράξη για τα Χριστούγεννα. Παράλληλα, τα παιδάκια έλαβαν και ευχετήριες κάρτες υπογεγραμμένες από την ίδια!


Προκειμένου να πείσει τον Άγιο Βασίλη ότι ήταν καλό κορίτσι φέτος, η «βασίλισσα της ποπ» έστειλε κούτες με τα βασικά για κάθε παιδί σε 25.000 ορφανά.

Άλλωστε, από το Μαλάουι είναι η καταγωγή της μικρής Mercy που υιοθέτησε η Madge, ενώ εκεί βρίσκεται και η έδρα του φιλανθρωπικού της ιδρύματος «Raising Malawi».

Σιγά, όμως, να μην έστελνε τα πακέτα της χωρίς... αυτόγραφο! «Σε όλα τα παιδιά μου από τοMαλάουι για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Εύχομαι να ήμουν μαζί σας. Σύντομα θα είμαι κοντά σας. M», έγραφε η χειρόγραφη κάρτα της τραγουδίστριας.

Η Madonna σκόπευε να βρεθεί στο Μαλάουι μαζί με τον Bono τον Νοέμβριο που μας πέρασε, ωστόσο, το ταξίδι μετατέθηκε για την ερχόμενη Άνοιξη.

«Τι γλυκιά είναι αυτή η γυναίκα», δήλωσε ο διευθυντής ενός από τα ορφανοτροφεία που παρέλαβαν τα δώρα της σταρ, ενώ ένας άλλος αποκάλυψε ότι η Madge διοργάνωσε χριστουγεννιάτικο πάρτι κοντά στην πόλη Lilognwe στο οποίο βρέθηκαν 1.000 κάτοικοι για να γιορτάσουν με τα ορφανά!

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός