Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

23 Δεκεμβρίου 2010

Η Mercedes-Benz κάνει ρεκόρ παραγωγής το 2010!!









Φαίνεται ότι το 2010 η Mercedes-Benz θα κάνει ρεκόρ σε ότι αφορά την κατασκευή αυτοκινήτων, αφού στα τέλη του 2010...

 θα έχει κατασκευάσει περισσότερα από 1.2 εκατ. οχήματα, παίρνοντας το ρεκόρ του 2008 όπου τότε είχε κατασκευάσει 1.19 εκατ. οχήματα.
Ο Wolfgang Bernhard, επικεφαλής του τμήματος επιχειρήσεων της Mercedes-Benz δήλωσε ότι η παραγωγή ειδικά το δεύτερο εξάμηνο “έτρεχε” με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Χάρη στις νέες E-Class και S-Class η παραγωγή έχει τονωθεί αλλά αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί με τις πωλήσεις αφού κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2009 η Mercedes-Benz είχε μειώσει την παραγωγή κατά 23% αλλά οι πωλήσεις της μειώθηκαν “μόλις” κατά 14%.
Βέβαια δεν είναι μόνο η Mercedes-Benz που έχει δει αύξηση στην παραγωγή της αφού και οι άλλες δύο μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, Audi και BMW έχουνε δει τις πωλήσεις τους να αυξάνονται χάρη κυρίως στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση από τις αγορές της Κίνας και της Αμερικής.
Για τους πρώτους 11 μήνες του 2010, η Mercedes-Benz έχει πουλήσει 1.06 εκατ. οχήματα, η BMWηγείται αφού έχει πουλήσει 1.11 εκατ. οχήματα ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Audi poυ έχει πουλήσει 1.003.900 οχήματα.



http://www.autoblog.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός