Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

23 Ιανουαρίου 2011

“Αλληλεγγύη” οδηγών στο iPhone



Η Αυστραλία είναι μια χώρα όπου οι κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα πέφτουν σα βροχή. Έτσι, ένας εφευρετικός παθών...

έφτιαξε μια εφαρμογή στο iPhone όπου οι οδηγοί μπορούν να ειδοποιούν ο ένας τον άλλον όταν εντοπίζουν την Τροχαία να κόβει κλήσεις!
“Η ιδέα μου ήρθε όταν έλαβα άλλη μια κλήση και με έπιασε κρίση” είπε ο δημιουργός του ParkPatrol, Τζόσεφ Ντάρλινγκ.
Η φθηνότερη κλήση στην Αυστραλία ανέρχεται στα 81 δολάρια, και συνήθως οι αστυνομικοί δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο στα καθήκοντα τους, λέει ο Ντάρλινγκ.
“Θα μπορούσα να σας δείξω περίπου 30 κλήσεις που πήρα τον τελευταίο χρόνο, χωρίς κανέναν λόγο. Έχω δώσει χιλιάδες δολάρια χωρίς καν να έχω κάνει σοβαρές παραβάσεις!”, προσθέτει με απόγνωση.
Η εφαρμογή του λοιπόν απαιτεί ένα sign in, όπου ο χρήστης μπορεί να αναφέρει σε ποιο σημείο είδε την Τροχαία να κόβει κλήσεις, με το πάτημα ενός κουμπιού στο χάρτη!
Επιπλέον η εφαρμογή επιτρέπει στους οδηγούς να ειδοποιούνται για το πότε και πού υπάρχει αστυνομικός στην περιοχή που οδηγούν!
Το ParkPatrol διατίθεται στα Αγγλικά, τα Γερμανικά, τα Πορτογαλικά και τα Γαλλικά, και έχει αποκτήσει πολλούς φαν μέχρι στιγμής από την Ευρώπη και την Αυστραλία.
techit.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός