Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Ιανουαρίου 2011

Μίξαρε, «Κλέβοντας» μουσική από το YouTube !!!

Σκεφθείτε πόσα, μα πόσα μουσικά κομμάτια «βόσκουν» ελεύθερα στο YouTube. Το σκεφθήκατε; Μπράβο. Πολλά δεν είναι; Αυτό φαίνεται να σκέφτηκαν και οι δημιουργοί του Muziic, που αποφάσισαν να μετατρέψουν το «κοπάδι» της μουσικής του YouTube σε «υλικό» για τον νέο τους δικτυακό media player.... Έτσι, κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας την εφαρμογή, αποκτά κανείς πρόσβαση σε ένα τεράστιο σύνολο μουσικών κομματιών που, υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα συναντούσε στο YouTube.

Μα, γιατί να εγκαταστήσει κανείς μια πρόσθετη εφαρμογή για να βλέπει ότι θα έβλεπε και στο YouTube;» θα ρωτήσει ο Βασιλάκης στο βάθος της αίθουσας, και για πρώτη φορά στη ζωή του θα έχει απόλυτο δίκιο.

Η απάντηση, ευτυχώς για εμένα, είναι αρκετά απλή: διότι μέσα από το Muziic τα πάντα παρουσιάζονται οργανωμένα. Όχι σαν το χάος του YouTube, όπου για να βρει κανείς ότι θέλει πρέπει να ψάχνει και να ψάχνει, να ακολουθεί συνδέσμους επί συνδέσμων κ.λπ.

Το
Muziic συμπεριφέρεται σαν ένας φυσιολογικός music player, όχι πολύ διαφορετικός από το Winamp ή, καλύτερα, το νέο Songbird της Mozilla. Έχετε όρεξη για λίγη Jazz; Ίσως για Funk; Ήρθε το έτερον ήμισυ από το σπίτι και θέλετε κάτι πιο ρομαντικό, ή κάποια δυνατά beat για να σας τονώσουν πριν το διαγώνισμα; Το Muziic μπορεί να τα σας βοηθήσει, αφού παρουσιάζει το «μουσικό υλικό» (ας το πούμε έτσι) κατηγοριοποιημένο και ευκολοπροσβάσιμο, σε απόσταση ενός, άντε δύο κλικ.

Φυσικά, υποστηρίζει και αναζήτηση για όποιο κομμάτι ή καλλιτέχνη επιθυμείτε -το τονίζω, δίχως να χρειάζεται ποτέ να επισκεφθείτε το YouTube ή να κάνει εμφάνιση το περιβάλλον του- ενώ, καθώς παίζει ένα κομμάτι, προβάλλεται παράλληλα και το videoclip του σε ένα thumbnail και, αν το θέλετε, μπορείτε να μεγαλώσετε το μέγεθος του, μετατρέποντας το
Muziic από μουσικό σε? videoclip player! Καλό δεν ακούγεται; Κερασάκι στην τούρτα το απολύτως μηδενικό κόστος του, και? πρόσθετη γαρνιτούρα πως στο site του δημοσιεύονται δημοφιλής playlists.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός