Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

26 Φεβρουαρίου 2011

Παγωτό με γεύση ...μητρικό γάλα!


Ένα παρασκεύασμα που θα συζητηθεί δημιούργησε ο Ματ Ο΄Κονορ, ένας δαιμόνιος επιχειρηματίας που έχει την έδρα του καταστήματός του στο Λονδίνο. Αποφάσισε να δημιουργήσει το …Baby Gaga!Μια νέα γεύση παγωτού με μητρικό γάλα, βανίλια Μαγαδασκάρης και άρωμα λεμονιού!!!
Από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου θα είναι διαθέσιμο στο κατάστημα Icecreamists στο Κόβεντ Γκάρντεν, ωστόσο θα είναι λιγάκι τσουχτερό καθώς θα πωλείται 14 λίρες (16 ευρώ) η κάθε μπάλα.

Ο ιδρυτής έβαλε αγγελία αναζητώντας μητρικό γάλα, στο φόρουμ mumsnet και αμέσως είχε ανταπόκριση. Αρκετές είναι οι γυναίκες που απάντησαν και θα δώσουν το γάλα τους έναντι αμοιβής.

Ωστόσο η 35χρονη Βικτόρια Χίλεϊ, η οποία εργάζεται με γυναίκες που έχουν προβλήματα στο θηλασμό, αποφάσισε να το… δωρίσει στο κατάστημα με τα παγωτά. Παράλληλα, δήλωσε πως αν οι ενήλικες συνειδητοποιούσαν πόσο γευστικό είναι το μητρικό γάλα, τότε οι νέες μητέρες θα έβλεπαν την ιδέα του θηλασμού με καλύτερο μάτι.

Ο Ματ εμφανίζεται αισιόδοξος για το νέο αυτό εγχείρημα. Μένει να δούμε τι ανταπόκριση θα έχει!

star.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός