Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

19 Φεβρουαρίου 2011

Ναι μεν κρίση αλλά το καρναβάλι… καρναβάλι!`


Μπορεί να διανύουμε μία από τις δυσκολότερες εποχές, με την τσέπη μας άδεια, όμως… πάνω από 100 χιλιάδες άτομα θα σπεύσουν φέτος να «καρναβαλιστούν» στην Πάτρα!


Μάλιστα το πιο «κουφό» από όλα που δείχνει ότι ο Έλληνας έχει την διασκέδαση και την καλοπέραση πολύ ψηλά, είναι ότι παρότι τις ημέρες κορύφωσης του πατρινού καρναβαλιού (Σάββατο 5/3 και Κυριακή 6/3) οι τιμές στα ξενοδοχεία, σε μπαρ αλλά και καφετέριες διπλασιάζονται, η πληρότητα αυτή τη στιγμή φθάνει σύμφωνα με έρευνα του «ΕΤ» το 70%!!!

Για παράδειγμα ένα ξενοδοχείο που πριν την κορύφωση του καρναβαλιού χρέωνε μια διανυκτέρευση σε δίκλινο 90 ευρώ, σχεδόν την διπλασιάζει και την φθάνει στα 175 ευρώ…

Εν τω μεταξύ, το καρναβάλι εμπνευσμένο από τη χώρα που «χορεύει» στους ρυθμούς της τρόικας, θα έχει ως πρωταγωνιστή ένα άρμα το οποίο θα «χωρέσει » από την Μέρκελ μέχρι την Πετρούλα!!!

Η Μέρκελ θα κάνει τον θηριοδαμαστή, η Πετρούλα θα κυνηγάει τους «τροϊκανούς» φωνάζοντας όπως μόνο εκείνη ξέρει «Mr Blue Eyes», ο πρωθυπουργός θα είναι πάνω σε ένα ποδήλατο, ανάμεσα στο ευρώ και στη δραχμή, ο κος Πάγκαλος θα κρατά πιατέλες με φαγητό ενώ ο υπουργός Οικονομικών  με ένα φλάουτο στο χέρι θα στέκεται μπροστά σε ένα σάκο με λεφτά!

Τα άρματα πάντως θα είναι εμπνευσμένα και από την τηλεόραση. Για παράδειγμα ένα από αυτά θα αναπαριστά τον γάμο του Κανάκη με τον Κωστάκη… με παρόντες όλες τους «Αρβύλες»!

Τέλος σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το ποσό που θα διατεθεί φέτος για την κατασκευή αρμάτωνανέρχεται σε 739.000 ευρώ έναντι των 1.350.000 ευρώ που διατέθηκαν πέρυσι.

star.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός