Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

25 Φεβρουαρίου 2011

Google Ventures: επενδύει σε τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας



Η Google Ventures, επενδυτικός βραχίονας της Google Inc, ανακοίνωσε την Τετάρτη (23 Φεβρουαρίου) ότι θα επενδύσει σε μιατεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, με εφαρμογή από τις ηλεκτρονικές συσκευές ως τα υβριδικά αυτοκίνητα.
Η Google Ventures, η Kleiner Perkins και άλλα επενδυτικά κεφάλαια πρόκειται να επενδύσουν 20 εκατομμύρια δολάριαστην ανάπτυξη της τεχνολογίαςTransphorm, η οποία περιορίζει τις απώλειες ενέργειας που καταγράφονται κατά τη μετατροπή του εναλλασσόμενου ρεύματος, που παρέχει το δίκτυο ηλεκτροδότησης (πρίζες κλπ) σε συνεχές, που “χρησιμοποιούν” οι συσκευές.

Η τεχνολογία Transphorm “υπόσχεται” περιορισμό των απωλειών μετατροπής κατά 90%, ενέργεια που είναι ικανή να ηλεκτροδοτήσει τη Δυτική Ακτή της χώρας, αν η τεχνολογία εφαρμοζόταν στο σύνολο των ΗΠΑ.

Τα πρώτα προϊόντα της Transphorm θα κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2011 με κύριο “στόχο” την αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών.


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός