Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

25 Φεβρουαρίου 2011

Αξιολογείστε τους καθηγητές σας στο internet!!



Μπορεί η αξιολόγηση των καθηγητών να απαιτεί χρόνο θεσμικά, αλλά στο Διαδίκτυο τα πράγματα είναι πάντα πιο εύκολα - και γίνονται πιο γρήγορα. Στην ιστοσελίδα www.rateyourprofessor.gr το έργο της αξιολόγησης των καθηγητών αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι φοιτητές τους. «Υπέροχη! Μεταδοτική, συστηματική και συνεπέστατη! Το μόνο κακό είναι ότι είναι λίγο ειρωνική! Κατά τα άλλα άψογη σε όλα!», γράφει ένας φοιτητής για καθηγήτριά του στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. «Σοβαρός καθηγητής, γνώστης του αντικειμένου και προπάντων πάντα διαθέσιμος και πρόθυμος να βοηθήσει τους φοιτητές του!», επισημαίνει άλλος για καθηγητή του στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί. Στους τέσσερις μήνες, που λειτουργεί η ιστοσελίδα, οι αξιολογήσεις έχουν ξεπεράσει τις 40.000. Περισσότεροι από 3.600 καθηγητές έχουν δεχθεί εύσημα ή έχουν υποστεί αρνητική κριτική, θέλοντας και μη. Από αυτούς 142 έχουν δηλώσει εθελοντικά συμμετοχή για να αξιολογηθούν. Τα σχόλια που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα περνούν από τον έλεγχο των δημιουργών του σάιτ. Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί δεν έχουν καμία θέση στην αξιολόγηση, όπως και προσβλητικά σχόλια για την προσωπικότητα ή την εμφάνιση των καθηγητών.

ΑΠΕ- ΜΠΕ

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός