Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

14 Μαρτίου 2011

Ήρθε η εκκλησιαστική εκδοχή του Facebook!


Εδώ και λίγο καιρό έχει δημιουργηθεί μία ιστοσελίδα που σκοπεύει να γίνει η εκκλησιαστική εκδοχή του Facebook.
O λόγος για το Churchbook το οποίο είναι ένα site που δημιουργήθηκε από τέσσερις καθηγητές πανεπιστημίου με σκοπό την δημιουργία ενός χώρου κοινωνικής δικτύωσης με επίκεντρο την πνευματικότητα.

Το νέο site κοινωνικής δικτύωσης, είναι ανοιχτό σε όλες τις θρησκείες και τα δόγματα, με μοναδικό όρο τα μέλη του να μην να ασκούν προσηλυτισμό.

Παρόλο που το διάστημα λειτουργίας της ιστοσελίδας είναι μικρό, το Churchbook έχει ήδη αρκετά μέλη ενώ κάθε μέρα προστίθενται νέα.

Η διαδικασία εγγραφής είναι αρκετά απλή μιας και το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να συμπληρώσει τα υποχρεωτικά πεδία ενώ εκτός από ελληνικά το site είναι μεταφρασμένο και στα αγγλικά για να μπορούν να γραφτούν και άτομα εκτός των ελληνικών συνόρων.

Τέλος μέσα στους εγγεγραμμένους χρήστες της νέας ιστοσελίδας μπορεί να βρει κανείς ακόμα και κληρικούς της ελλαδικής εκκλησίας, οι οποίοι δηλώνουν όλα τα στοιχεία τους καθώς και την ενορία τους.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός