Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

22 Απριλίου 2011

Το κατάλληλο μακιγιάζ για την Ανάσταση !!!

Οι γιορτινές ημέρες του Πάσχα έφτασαν και εσύ δεν ξέρεις ποιο είναι εκείνο το μακιγιάζ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από το πλήθος πιστών με το κερί στο χέρι. Κόκκινο γιορτινό κραγιόν, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και λαμπερό βλέμμα είναι το μυστικό της επιτυχίας για τις μέρες αυτές. Διάβασε παρακάτω και εντυπωσίασε με το πιο σέξι γιορτινό σου μακιγιάζ!

Γενικά: το Πάσχα είναι μια εποχή γιορτινή που οφείλεις να δοκιμάσεις τα νέα τρεντ και να γεμίσεις με χρώμα το προσωπάκι σου. Είναι η ιδανική εποχή για να φορέσεις πολύ κόκκινο στα χείλη, τα χρωματίσεις τα μαγουλάκια σου με παιχνιδιάρικη ροδαλή απόχρωση και γενικά να λανσάρεις όπως μπορείς το χρώμα των πασχαλινών αβγών για να είσαι στο επίκεντρο της μόδας. Το γλυκό και ρομαντικό μακιγιάζ της άνοιξης είναι ότι πρέπει αν θέλεις να κόψεις την ανάσα τις γιορτές!
Κατακόκκινα χείλη στην Ανάσταση με Lancome to l’absolu nu!!
Κατακόκκινα χείλη στην Ανάσταση με Lancome to l’absolu nu!!
Αψεγάδιαστη επιδερμίδα: τι πιο σέξι και αυτές τις γιορτές από την τέλεια αψεγάδιαστη επιδερμίδα σου; Ταίριαξε τέλεια την απόχρωση της επιδερμίδας σου με αυτή του μέικ-απ σου και εντυπωσίασε με την άψογη επιδερμίδα σου που θα αποτελέσει τη βάση για το απίστευτο μακιγιάζ του Πάσχα! Το κονσίλερ είναι από τα εργαλεία μακιγιάζ που θα βολευτείς και φέτος αφού είναι το πιο διαχρονικό εργαλείο του νεσεσέρ των καλλυντικών σου!
Τιπ: το φυσικό μακιγιάζ σε κερδίζει και φέτος και αναδεικνύει εύκολα και απλά τη φυσική σου ομορφιά. Λίγο γκλος στα χειλάκια, μείκ-απ στην ίδια απόχρωση με την επιδερμίδα σου και απαλό ρουζ στα μαγουλάκια σου που να φαίνεται πολύ φυσικό (σαν να τσίμπησες μόλις τα μαγουλάκια σου) είναι ότι πρέπει για να κλέψεις τις εντυπώσεις με αποκαλύπτοντας την πιο natural πλευρά σου!
Σέξι γιορτινά χειλάκια: το χρώμα των χειλιών σου αυτές τις μέρες χτυπάει κόκκινο! Όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου απογειώνουν το μακιγιάζ σου αυτές τις ημέρες. Ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σου επίλεξε αυτή την απόχρωση του κόκκινου που αναδεικνύει καλύτερα το μακιγιάζ σου! Βρες την απόχρωση που σου ταιριάζει καλύτερα λαμβάνοντας υπόψη σου και την απόχρωση της επιδερμίδας σου: αν είσαι ανοιχτόχρωμη επίλεξε ένα έντονο κόκκινο της φωτιάς ενώ αν είσαι μελαχρινή τόλμησε ένα βαθύ κόκκινο και ξέχασε τα ροζ-κόκκινα κραγιόν. Γενικά το χρώμα του πάθους τραβάει το βλέμμα και είναι ότι πιο γιορτινό και σέξι μπορείς να επιλέξεις!
Κόκκινο γιορτινό κραγιόν επιλέγει η Μίσα και κλέβει τις εντυπώσεις και το Πάσχα!
Κόκκινο γιορτινό κραγιόν επιλέγει η Μίσα και κλέβει τις εντυπώσεις και το Πάσχα!
Χρώμα, χρώμα παντού χρώμα: τα χρώματα που στολίζουν τα ματάκια σου την άνοιξη είναι και αυτά που πρέπει να επιλέξεις για να εντυπωσιάσεις! Πορτοκαλί, μοβ, πράσινο, κίτρινο, μοβ λιλά μπελ, ροζ μπορούν να σε μεταμορφώσουν και το Πάσχα ενώ θα είσαι μέσα στην καρδιά της μόδας! Ιριδίζουσες ή ματ ότι και αν επιλέξεις τις βασικό είναι να έχεις έντονο χρώμα που φυλακίζει το βλέμμα!
Βλεφαρίδες που φτάνουν στο φρύδι: οι βλεφαρίδες σου πρέπει να είναι μακριές και πυκνές και οφείλεις να τις περάσεις έστω μια στρώση μάσκαρα! Ο όγκος και το μήκος των βλεφαρίδων σου είναι αυτό που μαγνητίζει το βλέμμα και σε συνδυασμό με τα έντονα χρώματα, κάνουν το βλέμμα σου να ξεχωρίζει!




Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη 
Πηγή:www.womenonly.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός