Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

28 Απριλίου 2011

H Lady Gaga θα βαφτίσει το γιο του Έλτον Τζον !!



Η «Mother Monster» Lady Gaga, θα γίνει νονά του παιδιού του Σερ Έλτον Τζον, Ζαχάρι. Ο θρυλικός τραγουδιστής και ο σύζυγός του, Ντέιβιντ Φέρνις, επιβεβαίωσαν επίσημα αυτό που μέχρι πρόσφατα ακουγόταν απλώς ως φήμη. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή της Μπάρμπαρα Γουόλτερς, ο 64χρονος Έλτον Τζον εξήγησε πως παρότι ο κόσμος είναι αυστηρός βλέποντας την εικόνα της στη σκηνή, βαθιά μέσα της είναι πολύ τρυφερή και θα δώσει μεγάλη φροντίδα στο γιο του.


Ο 48χρονος Ντέιβιντ Φέρνις από την πλευρά του, τόνισε ότι ο Ζαχάρι θα κληρονομήσει την αγάπη του για τη μουσική από τον πατέρα του, αλλά θα χρειαστεί κάποιον να τον καθοδηγήσει στην ανακάλυψη αυτού του μεγάλου δώρου. Και οι δύο γονείς τόνισαν ότι επέλεξαν την 24χρονη Lady Gaga γιατί δεν υπάρχει κανένας άλλος σε αυτή τη βιομηχανία που να τον γνωρίζει καλύτερα, εκτός από τον Τζάστιν Μπίμπερ, που είναι ακόμη μικρός. Ο Ζαχάρι γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου στην Καλιφόρνια, μέσω παρένθετης μητέρας.




Η ποπ σταρ, πάντως, δήλωσε πως είναι μεγάλη της τιμή που την επέλεξαν για πνευματική μητέρα του γιου τους. «Ο Ζαχάρι είναι ένα πανέμορφο αγόρι και νιώθω μεγάλη τιμή που με προσκάλεσαν στην οικογένειά τους».

Η Lady Gaga και ο Σερ Έλτον Τζον συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής τον Ιανουάριο του 2010, στην 52η τελετή απονομής των Grammy Awards.



yuppi.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός