Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Απριλίου 2011

To Facebook στη μάχη των προσφορών




Το Facebook ξεκινά μία νέα υπηρεσία, τη Facebook Deals, μπαίνοντας στην αγορά των προσφορών, ανταγωνιζόμενο την Groupon.

Από σήμερα ξεκινούν τα Facebook Deals, ή αν προτιμάτε μια υπηρεσία αντίστοιχη της Groupon ή της DailyDeal που φιλοξενούν καθημερινές προσφορές. Η υπηρεσία αρχικά θα είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες και πιο συγκεκριμένα στις πολιτείες Σαν Φρανσίσκο, Ώστιν, Ντάλλας, Ατλάντα και Σαν Ντιέγκο. Tα Deals θα διανέμονται μέσω emails αλλά μέσω feeds του Faecbook.

Όσοι είναι χρήστες του Facebook μπορούν να γραφτούν στη σχετική σελίδα του Facebook και εκεί να πληροφορηθούν πότε θα ξεκινήσει η υπηρεσία και στην περιοχή τους. Ενδιαφέρον λεπτομέρεια: οι πληρωμές των προϊόντων που θα διαθέτονται σε μεγάλες εκπτώσεις μέσω των Deals θα μπορεί να γίνει, μεταξύ άλλων, και με Facebook Credits. Mε αυτό τον τρόπο το Facebook φέρνει για πρώτη φορά το εικονικό νόμισμα σε πραγματικές αγορές.

techit.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός