Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

11 Απριλίου 2011

«Τρίβουν τα χέρια τους» οι Βρετανοί με τον γάμο William-Kate



Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την ημέρα που ο πρίγκιπας William θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την επί δέκα χρόνια αγαπημένη του Kate Middleton. Οι Βρετανοί ζουν μόνον για την 29η Απριλίου, ενώ όπως όλα δείχνουν, ο γάμος που αναμένεται να αποτελέσει το γεγονός της χρονιάς, τους έχει γίνει εμμονή.
Μια ολόκληρη βιομηχανία από προϊόντα και υπηρεσίες έχει στηθεί κατά μήκος της Μεγάλης Βρετανίας με αφορμή τον επικείμενο γάμο, που ξεκινά από απλά σουβενίρ (πιάτα, κούπες και σουπλά) και καταλήγει σε «πακέτα» διακοπών με θέμα τον γάμο, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ακόμη και δωρεάν… προφυλακτικά με τα πρόσωπα της Kate και του William.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, μόνον στην Βρετανία πρόκειται να διοργανωθούν χιλιάδες υπαίθρια πάρτι με αφορμή τον επικείμενο γάμο. Στο Λονδίνο, έχουν μάλιστα υποβληθεί πάνω από 500 αιτήσεις στα τοπικά συμβούλια για να κλείσουν κάποιοι δρόμοι, ενώ σύμφωνα με την τοπική κυβερνητική ένωση, μία από τια αιτήσεις που έχει υποβληθεί, αφορά ακόμη και το σημείο έξω από την πρωθυπουργική κατοικία στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Εκτός από τις δημόσιες υπηρεσίες που θα «αργήσουν» εξαιτίας του γάμου, όλα τα εστιατόρια, τα μαγαζιά και φυσικά τα εμπορικά καταστήματα ζουν στους ρυθμούς της πολύ-αναμενόμενης ημέρας. Πρώτα και καλύτερα τα ξενοδοχεία που διοργανώνουν μεγάλα events, προσφέροντας «πακέτα» διανυκτέρευσης με a la carte μενού, με όλο το φαγητό και το ποτό πληρωμένο. Το πεντάστερο ξενοδοχείο Stafford London ανακοίνωσε ότι διοργανώνει πάρτι με γιγαντοοθόνη, στην οποία θα μεταδίδεται σε απευθείας τηλεοπτική σύνδεση το γεγονός, με τιμή εισόδου(!!!) 85 λίρες, ενώ το παράδειγμά του, έχουν ήδη ακολουθήσει πολλοί άλλοι επιχειρηματίες. Οι τουριστικοί πράκτορες που δεν σταματούν να δίνουν συνεντεύξεις και γνωρίζουν μεγάλες δόξες σε καιρό τεράστιας και παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, εκτιμούν ότι οι κρατήσεις σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία θα ξεπεράσουν το 266%! Στις αφίξεις συμπεριλαμβάνονται οι πιο διάσημοι εκπρόσωποι του διεθνούς jet set, celebrities, αρχηγοί κρατών, στρατιωτικοί, πολιτικοί και φυσικά… παλιές αγάπες. Κοινώς, πρώην!

Το «κερασάκι στην τούρτα» ήλθε από την εταιρεία 2 Forlife, η οποία σχεδίασε ειδική εφαρμογή στο i-pad αποκλειστικά και μόνο για τον βασιλικό γάμο! Το «Royal Wedding 2011» θα προσφέρει ζωντανή ενημέρωση με όλες τις λεπτομέρειες του γάμου του ζευγαριού, τόσο πριν από την περίφημη ημέρα, φυσικά την 29η Απριλίου, αλλά και μετά. Περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από διασκεδαστικά εργαλεία συμπεριλαμβανομένων του εθιμοτυπικού των ανακτόρων, όπως το πώς χαιρετά κάποιος την βασίλισσα, πως οργανώνεται ένα τέλειο βασιλικό πάρτι, καθώς και λεπτομέρειες για τους σχεδιαστές που έχουν σχεδιάσει το νυφικό της Kate. Φυσικά από μια τέτοια εφαρμογή δεν θα μπορούσε να λείπει και η ιστορία αγάπης του πιο διάσημου ζευγαριού αυτήν την στιγμή σε όλον τον κόσμο.

Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να δίνουν γαμήλιες συμβουλές στο βασιλικό ζευγάρι της Αγγλίας, να «επισκέπτονται» - μέσω touch φυσικά - σημεία του Λονδίνου που συνδέονται με τη βασιλική οικογένεια και να ανακαλύπτουν τα πιο περίεργα και εξωφρενικά αναμνηστικά.

Όλα αυτά, 18 ημέρες πριν. Σκεφτείτε την ημέρα του γάμου τι θα γίνει…


star.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός