Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

22 Μαΐου 2011

Το κουβάρι της ιστορίας της ζωής του Πάνου Κιάμου


Το κουβάρι της ιστορίας της ζωής του Πάνου Κιάμου ξεκινάει από την Καλλιθέα και τις εργατικές πολυκατοικίες του Ταύρου και φτάνει μέχρι την παραλιακή, όταν γέμιζαν "Τα Αστέρια" με 2.500 κόσμο που φώναζε το σύνθημα "Πάνος Κιάμος Οέο".






Στο περιοδικό Down Town ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος καταφέρνει να γεμίζει το μαγαζί στο οποίο δουλεύει τέσσερις μέρες την εβδομάδα, που οι δίσκοι του γίνονται τριπλά πλατινένιοι, μιλάει για όλα όσα τον πλήγωσαν.

Ακόμα και σήμερα παραμένει ένας άνθρωπος έξω από το... παραδοσιακό star system της χώρας, ένα άνθρωπος που δεν είναι "πρώτη φίρμα".



Ο Πάνος Κιάμος γεννήθηκε στην Καλλιθέα και μεγαλώνοντας βοηθούσε τον πατέρα του που εργαζόταν σε λιθογραφείο στον Ταύρο να κουβαλάει τις αφίσες των μεγάλων ονομάτων της εποχής αλλά και τα αυτόγραφα τους.

Ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά το 1994 δίπλα στον Αντύπα και τη Στέλλα Κονιτοπούλου. "Στην πρώτη μου εμφάνιση έβγαινα από τις 23.00 μέχρι τις 23.05, έρχονταν φίλοι μου να με δουν, τους έπιανε ένα φανάρι στο δρόμο και με χάνανε. "Πότε βγαίνεις" με ρωτούσαν μετά. "Τώρα; Αργήσατε" τους απαντούσα", θυμάται γελώντας.



Όλα αυτά τα χρόνια πάλεψε πολύ, δούλεψε σε μικρά μαγαζιά, πολλές φορές τραγουδώντας μπροστά σε τέσσερα με πέντε τραπέζια. Ο πρώτος του δίσκος το 1998 με μία μικρή δισκογραφική εταιρεία περιείχε το τραγούδι "Όλα για σένα μιλάνε".

Το τραγούδι έγινε σουξέ, ελάχιστοι όμως έμαθαν ποιος ήταν αυτός που το τραγουδούσε. Ο Πάνος Κιάμος σήμερα ζει την απόλυτη ευτυχία, και την προσωπική και την επαγγελματική.

"Ποτέ δεν ζήλεψα τα εξώφυλλα. Αυτό που ζήλεψα ήταν το ραδιόφωνο. Με πονούσε πολύ που δεν έπαιζα, που δεν ακουγόμουν", λέει σήμερα κοιτάζοντας όμως την επιτυχία κατάματα.




www.real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός