Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

31 Μαΐου 2011

Μαρκουλλή: Όλη η Κύπρος με ευρυζωνική σύνδεση εντός του 2011

Εντός του 2011 αναμένεται να καλυφθεί ευρυζωνικά το 100% της Κύπρου με τεχνολογία ADSL, αναφέρει σε μήνυμά της για τη Διεθνή Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας τηςΠληροφορίας, στις 17η Μαΐου η Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων, Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή, σημειώνοντας ότι “ως αποτέλεσμα, ο ευρωπαϊκός στόχος για δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο με ταχύτητες τουλάχιστον 2 Mbps σε όλη την επικράτεια του κάθε κράτους μέλους μέχρι το 2013, να έχει επιτευχθεί δύο χρόνια νωρίτερα”.




Η κ. Μαρκουλλή, στο μήνυμά της τονίζει ότι για να επιτευχθεί ο στόχος για μια κοινωνία που να βασίζεται στη γνώση πρέπει να εισαχθούν οι Τεχνολογίες της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (ΤΠΕ) σε όλους τους τομείς οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας με έμφαση στις ανάγκες του μέλλοντος, προσθέτοντας ότι για το 2011 το Συμβούλιο της Διεθνούς Ενωσης Τηλεπικοινωνιών (ΔΕΤ) έχει υιοθετήσει το θέμα: «Καλύτερη ζωή στις αγροτικές περιοχές με Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών», πρόσθεσε.

“Για να επιτευχθεί ο στόχος για μια κοινωνία που να βασίζεται στη γνώση πρέπει να εισαχθούν οι ΤΠΕ σε όλους τους τομείς οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας με έμφαση στις ανάγκες του μέλλοντος”. Συνεπώς, αναφέρει η Υπουργός Συγκοινωνιών, όλοι οι πολίτες πρέπει να έχουν δυνατότητα χρήσης των ΤΠΕ, είτε αυτοί ζουν σε αστικές περιοχές, είτε σε απομακρυσμένα χωριά ή κοινότητες. Με τη χρήση των ΤΠΕ οι πολίτες θα μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες χωρίς κοινωνικούς και οικονομικούς αποκλεισμούς, προσθέτει.


www.onlycy.com


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός