Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

24 Μαΐου 2014

8 πράγματα που πρέπει να εμπεδώσουν οι γυναίκες για τους άντρες !!!

Το ότι άλλα έχουμε στο μυαλό μας εμείς και άλλα εσείς είναι γεγονός δε χρειάζεται να το πούμε. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που συνήθως τα λέμε μεταξύ φίλων και σπάνια φτάνουν στα αφτιά σας. Όχι επειδή δε σας εμπιστευόμαστε -προς θεού-, μάλλον για να μη σας στεναχωρήσουμε. Δείτε παρακάτω μερικά απ' αυτά.

1) Βαριόμαστε το πρώτο ραντεβού
Ναι είναι γεγονός. Στο πρώτο ραντεβού πρέπει σίγουρα να πούμε μικρά ή μεγάλα ψέμματα για να σας εντυπωσιάσουμε και να μας δείτε αλλιώς. Δεν είναι καλά τα ψέμματα αλλά τι να κάνουμε, είναι γνωστή η συνταγή! Αν δεν προσποιηθείς δε το ρίχνεις το γκομενάκι που λένε. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που δε χρειάζεται άλλα μεταξύ μας τώρα, υπάρχουν όντως;
2 )Μας αρέσουν οι γυναίκες που είναι δραστήριες στο sex
Το έχει πει και ο Πασχάλης, "ο έρωτας σου το χω πει, θέλει ψυχή και φαντασία, εσύ όμως τον κατάντησες, μια τυπική διαδικασία". Κάθε μέρα φασολάδα δεν γίνετε, χρειάζεται ποικιλία το μενού για να μας κρατήσετε. Η χειρότερη δε κατηγορία είναι οι γυναίκες που ξαπλώνουν και απλά περιμένουν, από μακριά και αγαπημένου κυρίες μου!
3) Μη μας κάνετε τη ζωή δύσκολη
Κοινώς, καλά είναι τα ναζάκια και το τρέξιμο αλλά όλα θέλουν μέτρο. Στην αρχή μας αρέσει αλλά μετά καταντάει γελοίο. Αφού θέλω και θέλεις τι το πιλατεύουμε το θέμα;
4) Δε θέλουμε πολλά και μπερδεμένα, απλά πράγματα
Απλό παράδειγμα, αυτό που εμείς βλέπουμε μπλε εσείς το βλέπετε θαλασσί, τιρκουάζ, σκούρο μπλε και πάει λέγοντας. Μπλε είναι! Πείτε τα πράγματα απλά και θα είμαστε δικοί σας.
5 )Δε μας αρέσουν τα μπουζούκια -παράδειγμα φέρνω!- αλλά αν θέλουμε να σας ρίξουμε θα ρθούμε και θα πούμε κι ένα τραγούδι
Όπως και στο 1, θα μας κάνετε να προσποιηθούμε. Όχι μόνο θα το παίξουμε γνώστες του Ελληνικού ρεπερτορίου αλλά θα φανατιστούμε κιόλας. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα άλλωστε. Όπως εμείς ρωτάμε τι σας αρέσει έτσι πρέπει να ρωτάτε κι εσείς, αν υπάρχει χημεία θα τη βρούμε τη μέση λύση.
6) Μη μας μιλάτε για τα μαλλιά και τα νέα σας ρούχα και προπαντός μην παρεξηγήστε αν δε τα προσέξουμε
Είναι γεγονός πως ασχολείστε περισσότερο με την εξωτερική σας εμφάνιση απ' ότι εμείς. Το να μας πείτε όμως τι τραβήξατε για να πετύχετε το νέο χρώμα στο μαλλί η για να διαλέξετε ένα νέο φόρεμα ειλικρινά από το ένα θα μπει και από το άλλο θα βγει. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και όχι η διαδικασία -βλέπε 4-.
7) Μη λέτε την ατάκα "θέλω να μιλήσουμε"
Απλά κάντε το, προς τη η προετοιμασία; - ξαναβλέπε 4!- Αν είναι κάτι σημαντικό να είστε σίγουρες πως θα σας ακούσουμε. Αν είναι για να γκρινιάξετε πιάνει δουλειά αυτομάτως ο μπαινάκης και ο βγαινάκης.
8) Κόψτε τις επισκέψεις στην οικοδομή της γειτονίας
Με λίγα λόγια καλό το βάψιμο, σας δίνει αυτοπεποίθηση μπλα μπλα μπλα... αλλά με μέτρο! Το να σοφατίζεστε δείχνει ανασφάλεια και μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι κρύβετε κάτω από τον σοφά. Δε μας αρέσουν τέτοιου είδους εκπλήξεις και εκτός αυτού μακροπρόθεσμα θα καταστρέψετε και το δέρμα σας.

Πηγή: http://www.larisaout.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός