Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

7 Μαΐου 2011

Ποιος πληρώνει στο πρώτο ραντεβού;

Σύμφωνα με το savoir vivre πληρώνει αυτός που προσκαλεί σε δείπνο. Είτε αυτός είναι ο άντρας, είτε η γυναίκα.Φυσικά οι περισσότερες κυρίες και δεσποινίδες αναμένουν από το συνοδό τους να καλύψει τα έξοδα του πρώτου ραντεβού.Δείτε τώρα τις συμβαίνει σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα.


Μπορεί οι άντρες να προσφέρονται στην πλειονότητά τους να κεράσουν, αλλά περισσότερες από τις μισές γυναίκες πληρώνουν το μερίδιό τους στο πρώτο ραντεβού, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στη Βρετανία.

Με βάση τα αποτελέσματα δημοσκόπησης, στην οποία συμμετείχαν 1.924 ενήλικες, το 58% των γυναικών θεωρεί ο καθένας πρέπει να πληρώσει το μερίδιό του στην πρώτη έξοδο, ενώ οι άντρες που πηγαίνουν στο πρώτο ραντεβού με τέτοια πρόθεση είναι ακριβώς οι μισοί (29%). Υπάρχει, βέβαια και ένα ποσοστό 14% των γυναικών, οι οποίες είναι της άποψης ότι πρέπει να κερνάει εκείνος που πρότεινε την έξοδο.

Ωστόσο μόνο μία στις τέσσερις γυναίκες στη Βρετανία πιστεύει ότι οι άντρες πρέπει να κερνούν στο πρώτο ραντεβού, ενώ μόλις το 3% πιστεύει ότι πρέπει να κερνούν οι γυναίκες. Η διαφορά αυτή υποδεικνύει ότι ενώ πιστεύουν ότι είναι προτιμότερο η γυναίκα να μην αφήνει τον άντρα να την κεράσει για να μην αισθάνεται υποχρεωμένη, ο άντρας οφείλει να πληρώσει το μερίδιό του.

Οι άντρες, από την άλλη, δεν θεωρούν τον ιπποτισμό παρελθόν, καθώς σε 55% πηγαίνουν στο πρώτο ραντεβού προετοιμασμένοι να πληρώσουν ολόκληρο τον λογαριασμό. Εκτός από τα οικονομικά, οι άντρες φαίνεται να επωμίζονται και τα οργανωτικά βάρη της πρώτης εξόδου. Στο συντριπτικό ποσοστό του 94%, οι άντρες δηλώνουν ότι αναλαμβάνουν την οργάνωση του πρώτου ραντεβού, έναντι του 65% των γυναικών.


toblogtonkirion.gr


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός