Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

21 Ιανουαρίου 2015

Μαρίζα: το γαϊδουράκι που χορεύει ακούγοντας τον Ζορμπά...

Ένα εξαιρετικό video animation… Μια μικρή ιστοριούλα μ’ ένα γαϊδουράκι, τη Μαρίζα. Ένα γαϊδουράκι από αυτά που ταλαιπωρούν αφάνταστα οι νησιώτες μας, το οποίο χορεύοντας τον «Ζορμπά» του Μίκη Θεοδωράκη κατάφερε να τα βγάλει πέρα στην ανηφόρα. Ανέβηκε μέχρι την Άνω Χώρα, αν και τα ψάρια από τα καφάσια σκόρπισαν τελικά στη διαδρομή…


Απευθύνεται σε φιλόζωους, ή σε όσους δραστηριοποιούνται στον τουρισμό… Κυκλοφορεί καιρό στο διαδίκτυο από το 2008 αλλά εμείς τώρα το πήραμε χαμπάρι… Θα σας φτιάξει τη διάθεση.
Το φιλμάκι είναι του Κωνσταντίνου Κρυστάλλη και παρουσιάστηκε από το University of Technology Sidney.
Δείτε εδώ την ιστορία της Μαρίζας:





Όπως αναφέρει το tvxs.gr το ταινιάκι προβλήθηκε και πήρε το 3ο Βραβείο στο ελληνικό διαγωνιστικό τμήμα ταινιών animation καθώς και το Βραβείο Κοινού στο 4ο Athens Animfest 2009, που υλοποιείται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Κινούμενων Σχεδίων. Ακόμη βραβεύτηκε ως η Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας, από όπου απέσπασε εκ νέου και το Βραβείο Κοινού.
Το 2009 απέσπασε και Ειδική Μνεία από την κριτική επιτροπή για Ελληνική ταινία στο πλαίσιο του διαγωνισμού της ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΒΙΝΤΕΟ9.

Έχοντας κλείσει έναν κύριο κύκλο προβολής σε Φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού, η ταινία διατίθεται ελεύθερα από τον δημιουργό στο διαδίκτυο.
Δείτε εδώ περισσότερα για τον Κωνσταντίνο Κρυστάλλη.





www.zoosos.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός