Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

8 Μαΐου 2011

Ονούρ και Σεχραζάτ στη Μυτιλήνη;

Με προσκεκλημένους τους Τούρκους ηθοποιούς (και πραγματικό ζευγάρι στη ζωή) Χαλίτ Εργκέντς και η Μπεργκουζάρ Κορέλ, οι οποίοι έγιναν γνωστοί στο πανελλήνιο υποδυόμενοι του ρόλους του Ονούρ και της Σεχραζάτ... στο σίριαλ «Χίλιες και μια νύχτες» φιλοδοξούν οι διοργανωτές του Εμπορικού – Πολιτιστικού ελληνοτουρκικού φεστιβάλ να δώσουν πανελλαδική προβολή στην διοργάνωση η οποία τέθηκε και επισήμως υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου μετά από ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ενώ θα υποστηριχθεί και από τον Δήμο Λέσβου.
Εάν πάντως επιτευχθεί η επίσκεψη των δυο γνωστών Τούρκων ηθοποιών (οι οποίοι κατάφεραν να δημιουργήσουν φανατικό κοινό στην Ελλάδα) στη Μυτιλήνη τον επόμενο μήνα, αυτό θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για προβολή για της Λέσβου μάλιστα σε μία περίοδο κατά την οποία οι Έλληνες θα προγραμματίζουν τις διακοπές τους για τον μήνα Αύγουστο!
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί 17 με 20 Ιουνίου στη μαρίνα Μυτιλήνης συνδυάζοντας την προβολή επιχειρήσεων και προϊόντων από το Βόρειο Αιγαίο και την Τουρκία με μια σειρά κυλιόμενων πολιτιστικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων κατά το τετραήμερο της εκδήλωσης.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί φέτος η εκδήλωση «Μέρες Μυτιλήνης Αϊβαλιού» ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι αν και κατά την διάρκεια της διοργάνωσης αναμένεται στο νησί μας μεγάλος αριθμός Τούρκων επιχειρηματιών και επισκεπτών αλλά και επισήμων, καθώς θα συμμετάσχουν Επιμελητήρια της Τουρκίας από τα οποία άλλωστε γίνονται και οι ενέργειες για να βρίσκονταν αυτήν την περίοδο στο νησί μας οι δύο γνωστοί ηθοποιοί Χαλίτ Εργκέντς και Μπεργκουζάρ Κορέλ.
Να υπενθυμίσουμε ότι το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό και Πολιτιστικό Φεστιβάλ οργανώνεται από την εταιρεία Μ. Πετρόπουλος για πρώτη φορά φέτος στη Μυτιλήνη ενώ για το εμπορικό κομμάτι οι διοργανωτές στοχεύουν να φέρουν κοντά τους καταναλωτές με τους επιχειρηματίες όχι μόνο της Λέσβου τους αλλά και της Χίου, της Σάμου και της Τουρκίας, καθώς όπως σημειώνει ο κ. Πετρόπουλος στα «Νέα της Λέσβου» «στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, όπου η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τόσο τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο, όσο και τους καταναλωτές, φιλοδοξούμε και θα το επιτύχουμε να δώσουμε μέσα από αυτή τη διοργάνωση μια ώθηση και να παρουσιάσει η Μυτιλήνη ένα Φεστιβάλ που ανάλογο δεν έχει ξαναγίνει μέχρι σήμερα.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός