Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

3 Μαΐου 2011

Eurovision 2011.Δείτε την πρώτη πρόβα του Λούκα και του Stereo Mike!!!

Με πολλές αλλαγές και σε μια χορογραφία απόλυτα δεμένη, με τέσσερεις χορευτές πραγματικά "αστέρια", ακούστηκε η ζεστή φωνή του Λούκα Γιώρκα... Ο OGAE ανέβασε αμέσως βίντεο με την πρώτη πρόβα του Λούκα Γιώρκα και του Stereo Mike. Κίονες και αρχαίες ελληνικές κολώνες υπήρχαν για την Ελλάδα μας από τους Γερμανούς.





Η ελληνική συμμετοχή φαίνεται να κερδίζει τελικά το στοίχημα με το Ντύσελντορφ.
Τα κοστούμια δεν φάνηκαν αλλά σε σύνολο με αυτή την πρόβα σίγουρα θα δείχνουν καλύτερα! Σύμφωνα με τον OGAE πάντα, που μέλη του βρίσκονται στη Γερμανία, τα παιδιά δούλεψαν πολύ και φάνηκε καθαρά, αφού διορθώθηκαν τα όποια στραβά του Ελληνικού Τελικού, και τελικά ο Κωνσταντίνος Ρήγος έστησε απλά και χωρίς περιττές φανφάρες το ελληνικό τραγούδι και να μεταφέρει στον κόσμο την φετινή ελληνική πρόταση. Ο Λούκας και ο Stereo Mike αν και ήταν λίγο αγχωμένοι όπως προείπαμε στην αρχή, έδειξαν ότι πραγματικά "το έχουν"! Ο Λούκας "έριξε και μια στροφή" και πέταξε τη βάση του μικροφώνου ενώ φλόγες υψλωνονται περιμετρικά της σκηνής στο ρυθμό του ζεϊμπεκικου! Το φινάλε εξαιρετικό με το δάχτυλο του Λούκα να δείχνει τον ουρανό.











www.tlife.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός