Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Μαΐου 2011

Mαρινέλλα - Νατάσα Θεοδωρίδου: Σφράγισαν τη συνεργασία-έκπληξη!


Μια μουσική συνάντηση-έκπληξη και, σίγουρα, μια από τις πιο δυνατές συνεργασίες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην αθηναϊκή νύχτα «έκλεισε» χθες το βράδυ, στο εστιατόριο Milos του ξενοδοχείου Hilton.





Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupi, η Μαρινέλλα και η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσαν τα χέρια και πρόκειται να συνεργαστούν τον επόμενο χειμώνα στον Βοτανικό:
«Η Νατάσα είναι πολύ ευτυχισμένη. Πρόκειται για ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εκείνη.
Η Μαρινέλλα είναι η καλλιτέχνιδα που θαύμαζε σε όλη της τη ζωή» λέει στο Yupi άτομο από το περιβάλλον της καταξιωμένης τραγουδίστριας. Άλλωστε, από τις φωτογραφίες της χθεσινής συνάντησης είναι εμφανής η χαρά των δύο γυναικών για το κλείσιμο αυτής της συνεργασίας.
«Έχω εμμονή με τη Μαρινέλλα. Τη μελέτησα πάρα πολύ. Από τότε που κατάλαβα ότι τραγουδάω, μου ερχόταν μόνο Μαρινέλλα» είχε εκμυστηρευτεί η Νατάσα στην κουμπάρα της, Ελένη Μενεγάκη, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ σε παλιότερή της συνέντευξη στο περιοδικό «People», που είχε προηγηθεί, είχε δηλώσει:
«Αγαπημένη μου τραγουδίστρια είναι η Μαρινέλλα, την οποία θεωρώ το Α και το Ω για τα δικά μου ακούσματα και το δικό μου γούστο». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρινέλλα είχε επισκεφθεί τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο νυχτερινό κέντρο «Άνοδος» πριν από περίπου έναν μήνα.



www.onlycy.com


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός