Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

26 Μαΐου 2011

Ένα πολυτελές smartphone από τη Nokia!


Στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου 2011 θα αρχίσει να διατίθεται στην ελληνική αγορά το Nokia Oro, το καινούριο premium smartphone της Nokia.


Το Nokia Oro παράγεται σε περιορισμένο αριθμό συσκευών και για την κατασκευή του συνδυάζεται δέρμα υψηλής ποιότητας, από την εταιρεία Bridge of Weir Leather, πλάκα χρυσού 18 καρατίων και κρύσταλλο ζαφειριού για το πληκτρολόγιο αφής.

Το premium αυτό smartphone διαθέτει επίσης κάμερα 8MPixels και οθόνη τεχνολογίας AMOLED η οποία προστατεύεται από κρύσταλλο υψηλής αντοχής. Το αποτέλεσμα είναι μια συσκευή με πλούσια χρώματα, σκληρό χαρακτήρα και έντονη προσωπικότητα.

Στη συσκευασία του Nokia Oro περιλαμβάνεται και μια ειδική έκδοση του βραβευμένου ακουστικού Bluetooth Nokia J από χρυσό 18 καρατίων.

Το Nokia J χρησιμοποιεί την τεχνολογία “Always Ready” της Nokia, η οποία επιτρέπει στο χρήστη του, όταν θέλει να απαντήσει σε κάποια εισερχόμενη κλήση, να το σηκώνει απλώς και να αρχίζει να μιλάει, ενώ παράλληλα η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του εξασφαλίζει χρόνο αναμονής που φτάνει και τους τρείς μήνες.

Η διάθεση του Nokia Oro θα ξεκινήσει από το επόμενο τρίμηνο του 2011.

Η συσκευή θα έχει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού Symbian Anna, η οποία προσφέρει στους χρήστες βελτιωμένη εισαγωγή χαρακτήρων, αναβαθμισμένη λειτουργία των Ovi Maps και καλύτερο browser.

newsit.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός