Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

18 Ιουνίου 2011

Γιγίτ Οζσενέρ :"Αισθάνομαι γοητευμένος από την αγάπη των Ελλήνων"




Τον γνωρίσαμε και τον λατρέψαμε ως Τζεμίλ στο «Κismet». Αυτή τη φορά μάς συστήνεται από την αρχή στο «Ezel», σε άλλον ένα ρόλο με προσωπικές διαμάχες και έντονα πάθη. 

Είστε για μια ακόμη φορά το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που έχουν αγαπηθεί πολύ, και μάλιστα ο ένας προσπαθεί να σας εκδικηθεί. Κι εκεί φτάνετε στα άκρα... Σαν να σας έχει τυφλώσει ο έρωτας;Ο έρωτας και η απώλειά του μας τυφλώνει όλους ως ένα βαθμό.Αλλά για τον Τζενγκίζ, που είναι μια διαταραγμένη προσωπικότητα, αυτό γίνεται κυριολεκτικά εμμονή με απρόβλεπτες εξελίξεις. Ο Εζέλ είναι ο μεγάλος του εχθρός, ο αντίζηλός του. Και το μίσος του γι’ αυτόν είναι σχεδόν τόσο βαθύ όσο και ο έρωτάς του για την Eϊσάν.Το σίριαλ «Ezel» θεωρείται η μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή στην Τουρκία. Φαντάζομαι θα αισθάνεστε ασφαλής επαγγελματικά αφού συμμετέχετε σε τόσο αξιόλογες δουλειές.Η κατάσταση της τηλεοπτικής αγοράς έτσι όπως είναι τώρα, ναι, μου δίνει ασφάλεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Με τη δημιουργική όμως έννοια και χωρίς να πέφτουμε στην παγίδα της επανάληψης. Ίσως ο ανταγωνισμός αυτός δημιουργεί και τις τόσο υψηλές παραγωγές, όπως έγινε και με την περίπτωση του «Kismet».Πολλοί δεν γνωρίζουν πως έχετε έναν ιδιαίτερο δεσμό με τη χώρα μας και ότι έχετε παίξει και σε παραστάσεις αρχαίου δράματος στην Ελλάδα. Η πρώτη φορά ήταν το 2000, όταν συμμετείχα σε μια θεατρική συμπαραγωγή μεταξύ του Κέντρου Τεχνών της Κωνσταντινούπολης και του θεάτρου «’ττις» του Θόδωρου Τερζόπουλου, την τριλογία του Ηρακλή. Και το 2006 επέστρεψα πάλι όταν έπαιξα στους «Πέρσες» στην Επίδαυρο, ενώ είχε προηγηθεί η παράσταση στον ορθόδοξο ναό της Αγίας Ειρήνης στο Τοπ Καπί της Κωνσταντινούπολης. Αυτά τα δύο μέρη είναι νομίζω ιερά για κάθε ηθοποιό. Πέρυσι το καλοκαίρι πήρα μέρος με τον «Αντιπρομηθέα» στο Φεστιβάλ Αθηνών. Μου έκανε εντύπωση τότε το πώς με υποδέχτηκε το ελληνικό κοινό.To ελληνικό κοινό, ιδιαίτερα οι γυναίκες, σας αγαπούν πολύ. Σας το έδειξαν και κατά την επίσκεψή σας το Δεκέμβριο στην Αθήνα.Έχω βρεθεί πολλές φορές στην Ελλάδα και για επαγγελματικούς λόγους και για διακοπές στα νησιά, τη Χίο, την Κάλυμνο, την Πάτμο και την Κω. Δεν περίμενα να συναντήσω τόσο μεγάλη αγάπη και θαυμασμό προς το πρόσωπό μου. Αισθάνομαι, και το λέω ειλικρινά, πραγματικά γοητευμένος.Νιώθετε αμήχανα όταν σας εκφράζουν την αγάπη τους;Καθόλου, είμαι ενθουσιασμένος όταν κάποιος πολύ θαρραλέα μου δείχνει το θαυμασμό του.Με τον Μπουράκ Χακί, τον τηλεοπτικό Κενάν από το «Κισμέτ», ήσασταν το απόλυτο τηλεοπτικό δίδυμο. Έχετε διατηρήσει σχέσεις;Ο Μπουράκ είναι εκπληκτικά ειλικρινής ως άνθρωπος. Τον ζηλεύω –με την καλή έννοια– και γι' αυτά που έχει πετύχει στην προσωπική του ζωή. Γνωρίζω πολύ καλά και τη γυναίκα του Σέμα και το γιο του Ρουζγκάρ.


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός