Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

22 Ιουνίου 2011

"Μενεξέ": Μια ακόμη τουρκική σειρά στις οθόνες μας




Μια ακόμη τουρκική σειρά, το σούπερ αισθηματικό μελό «Μενεξέ», «εισβάλλει» οσονούπω στις οθόνες μας από τη συχνότητα του Alpha, με το μίσος, τον έρωτα, τα πάθη και τις ίντριγκες να πρωταγωνιστούν, όπως άλλωστε σε κάθε τουρκική σαπουνόπερα.

Πρόκειται για μία παραγωγή της γειτονικής μας χώρας, η οποία έκανε πρεμιέρα στο "Kanal D" το Σεπτέμβριο του 2007 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, όπου κι αν προβλήθηκε! Όσο για τον πρωταγωνιστή; Είναι παλιός μας γνώριμος! Πρόκειται για τον Κιβάντς Τατλιτούγ, τον πρωταγωνιστή των «Ασημένιων Φεγγαριών».


Λίγα λόγια για το story:
Η Μενεξέ, μετανάστρια από την Τουρκία ζει με την οικογένειά της στη Γερμανία. Εκεί συναντά τον Χαλίλ, έναν μετανάστη από τη Βοσνία. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται, όμως ο πατέρας της Μενεξέ έχει άλλα σχέδια. Ετοιμάζει το γάμο της κόρης του με έναν συμπατριώτη τους, φίλο του γιού του...


Μενεξέ και Χαλίλ θα βρεθούν κυνηγημένοι στην Πόλη. Ο αδερφός, ο άντρας και ο πατέρας της απειλούν τη ζωή της, ενώ ο Χαλίλ καταδιώκεται από μυστικά του παρελθόντος του.


Οι περιπέτειες της Μενεξέ και του Χαλίλ, από τις 27 Ιουνίου στους δέκτες μας, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, στις 20:00 μ.μ.


protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός