Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

29 Ιουνίου 2011

Εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια κλέβουν κάθε χρόνο μέσω του διαδικτύου επιτήδειοι στις ΗΠΑ


Εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια κλέβουν κάθε χρόνο απατεώνες μέσω του διαδικτύου από τραπεζικούς λογαριασμούς Αμερικανών...
σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο Χρηματοοικονομικών Ιδρυμάτων (FFIEC).





"Οι απατεώνες είναι υπεύθυνοι για την απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων λόγω του διαδικτυακού ελέγχου των λογαριασμών ή της μη εξουσιοδοτημένης μεταφοράς κεφαλαίων" ανέφερε ανακοίνωση του FFIEC.

"Οι απατεώνες χρησιμοποιούν ολοένα πιο πολύπλοκες και αποτελεσματικές μεθόδους για να παρακάμπτουν τους μηχανισμούς αναγνώρισης" προσθέτει.

Η FFIEC ανέφερε συγκεκριμένα την αυξανόμενη πολυπλοκότητα των λογισμικών που εγκαθίστανται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή (malware) με σκοπό να υποκλέψουν προσωπικά δεδομένα.

Τέλος, το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο Χρηματοοικονομικών Ιδρυμάτων συμβούλευσε τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να μη βασίζονται σε έναν και μοναδικό έλεγχο για τις συναλλαγές υψηλού κινδύνου αλλά να χρησιμοποιούν ένα πολυεπίπεδο σύστημα ασφάλειας.



Πηγή
tro-ma-ktiko.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός