Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

24 Ιουνίου 2011

Το μεγάλο μυστικό του Γιάννη Πλούταρχου! "Είμαι δυσλεκτικός"

Το μεγάλο του μυστικό αποκάλυψε ο Γιάννης Πλούταρχος σε συνέντευξή του στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού "Sigma" της Κύπρου, “Με την Ελίτα”. Mπορεί λοιπόν ο γνωστός τραγουδιστής σήμερα να είναι «το καλύτερο παιδί της δισκογραφίας», παρόλα αυτά όταν ήταν μικρός αντιμετώπιζε πρόβλημα μάθησης, τιο οποίο τον ανάγκασε να παρατήσει το σχολείο.



"Δεν τα πήγαινα καλά με το σχολείο" παραδέχτηκε ο τραγουδιστής και συνέχισε: "Είχα και μια μορφή δυσλεξίας, και αυτό το πράγμα δεν ήταν τότε γνωστό στα σχολεία, ώστε να βοηθήσουν οι δάσκαλοι την κατάσταση. Εγώ ψαχνόμουν κι έλεγα “Γιατί τόσα ορθογραφικά λάθη; Γιατί ενώ διαβάζω ζαλίζομαι και τα χάνω; Κάτι συμβαίνει”. Πήγα σε τεχνικό λύκειο, δεν μπόρεσα να προχωρήσω και τα παράτησα".

Όσο για την παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελίτα Μιχαηλίδου, του έδωσε ένα "μπράβο" που είχε το θάρρος να μιλήσει, ενώ όπως είπε πολλά παιδιά αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα και αυτό που χρειάζονται για να προχωρήσουν είναι η βοήθεια των γονιών τους.


www.protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός