Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

22 Ιουνίου 2011

Το αληθινό στρουμφοχωριό! Ζωντάνεψε!

Χάρη στην ταινία The Smurfs 3D ένα ολόκληρο χωριό στην περιοχή της Μάλαγα, βάφτηκε μπλε! Πρόκειται για το Ζουσκάρ, ένα μικρό χωριό 250 κατοίκων το οποίο επέλεξε η Sony για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας.





Οι ντόπιοι ενθουσιάστηκαν με το γεγονός, κυρίως γιατί έστω και προσωρινά το χωριό τους θα γίνει τουριστικός προορισμός. Έτσι σχετικά εύκολα υπέκυψαν στην απαίτηση της εταιρείας να βάψουν τους τοίχους των σπιτιών τους μπλε. Ακόμη και η εκκλησία του χωριού άλλαξε χρώμα στην προσπάθεια δημιουργίας ενός αληθινού στρουμφοχωριού!



Η Sony έχει συμφωνήσει να επαναφέρει το χωριό στην αρχική του κατάσταση μετά το τέλος των εκδηλώσεων προβολής της ταινίας, αλλά οι ντόπιοι σκέφτονται να διατηρήσουν το μπλε χρώμα αφού οι τουρίστες άρχισαν ήδη να συρρέουν.

www.newsbomb.gr

Το στρουμφοχωριό ζωντάνεψε! (pics)

Το χωριό των 250 κατοίκων Juzcar στην Ισπανία βάφτηκε εξ’ ολοκλήρου μπλε, ακόμα και η εκκλησία του χωριού, καθώς η SONY, που θα ζωντανέψει τα στρουμφς στη μεγάλη οθόνη, ζήτησε να μεταμορφωθεί σε στρουμφοχωριό, ώστε να πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας και διάφορες εκδηλώσεις.



Οι σκεπές των σπιτιών έχουν γεμίσει με κουκλάκια στρουμφάκια, ενώ τα παιδιά βάφονται καθημερινά με μπλε χρώμα και λευκούς σκούφους, με σκοπό να μιμηθούν τα στρουμφς.

www.akous.gr







0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός