Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

14 Ιουνίου 2011

''Facebook'' Μήπως βαρεθήκαμε !Μόνο τον Μάιο 6.000.000 Αμερικανοί «έκλεισαν» τον λογαριασμό τους!

Τα δεδομένα αλλάζουν…Οι κυριότεροι λόγοι που οδηγούν όλο και περισσότερους χρήστες του Facebook να κλείσουν τους λογαριασμούς του είναι ο φόβος παραβίασης των προσωπικών τους δεδομένων και το ότι, απλώς το βαρέθηκαν.




Μόνο τον προηγούμενο μήνα, περίπου 6.000.000 Αμερικανοί «έκλεισαν» τους λογαριασμούς τους στην ιστοσελίδα, ενώ το ίδιο έπραξαν και 100.000 Βρετανοί.

Για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, όπως αποδεικνύουν τα στατιστικά στοιχεία, ο ρυθμός κινητικότητας στο Facebook έχει μειωθεί. Έτσι, ο στόχος της εταιρείας να φθάσει το 1 δισ. χρηστών, οπωσδήποτε γίνεται πιο δυσπρόσιτος με τις εξελίξεις. Παρόλα αυτά, οι γνώστες επισημαίνουν ότι ακόμα υπάρχει ελπίδα και την προσφέρουν οι χρήστες των αναπτυσσόμενων χωρών που θα επιλέξουν με τη σειρά τους να ανοίξουν λογαριασμούς.

Τα στοιχεία «διαμηνύουν» ότι είναι πιθανό κάποια στιγμή, το Facebook να ξεχαστεί απ’ όλους και σαν όλες τις μόδες, να «πέσει».

Χώρες στις οποίες έχει παρατηρηθεί έντονη αποχή ή μόνιμη διακοπή χρήσης του Facebook είναι, εκτός από τη Βρετανία και την Αμερική, ο Καναδάς, η Ρωσία και η Νορβηγία. Αύξηση ενδιαφέροντος και νέοι λογαριασμοί έχουν καταγραφεί στο Μεξικό και τη Βραζιλία που μοιάζουν να στηρίζουν με θέρμη τον διαδικτυακό τόπο.



www.protothema.gr



0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός