Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

26 Ιουνίου 2011

Παναγιώτης Τσακαλάκος. Αυτός είναι ο νικητής του Greek Idol! (Βίντεο)


Νικητής - έκπληξη στο Greek Idol, καθώς ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, αν και αουτσάιντερ, επικράτησε στον τελικό με τη Μαλού Κυριακοπούλου, που θεωρείτο ότι ήταν το μεγάλο φαβορί.





Με πολλή μουσική, ξεχωριστές ερμηνείες και πολλές εκπλήξεις, ο τελικός είχε ένα συγκινητικό φινάλε, με τον σαστισμένο Παναγιώτη να ζητά απο το κοινό ένα θερμό χειροκρότημα για τη Μαλού, την ώρα που οι δικοί του συγγενείς έκλαιγαν από χαρά στις εξέδρες.

Η οικοδέσποινα της βραδιάς, Ρούλα Κορομηλά, εμφανίστηκε πρώτη στη σκηνή και υποδέχθηκε στο πλατό τα μέλη της επιτροπής Έλλη Κοκκίνου, Πέτρο Κωστόπουλο και Κώστα Καπετανίδη, αλλά και τους δύο διαγωνιζόμενους, που τραγούδησαν μαζί.

Στο live τραγούδησαν ο Αντώνης Ρέμος, ο Αντώνης Βαρδής, που ερμήνευσε και μαζί με τους δυο διαγωνιζόμενους, ο Γιάννης Βαρδής, το συγκρότημα Μέλισσες και η Βαλάντω Τρύφωνος, νικήτρια του Greek Idol του 2010, που ερμήνευσε το νέο της κομμάτι.

Στο διαγωνιστικό μέρος, τα παιδιά τραγούδησαν πρώτα ένα από τα παλαιότερα τραγούδια που έχουν πει στο Greek Idol. Η Μαλού είπε το «Je veux» και ο Παναγιώτης το «Fucking perfect».

Στο δεύτερο μέρος οι δυο τους τραγούδησαν ντουέτο με τον Αντώνη Βαρδή, ενώ στο τέλος ο καθένας τους τραγούδησε με το δικό του τρόπο ένα καινούριο τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για το νικητή του Greek Idol, με τίτλο «Πολύ μου πάει».

Αμέσως μετά την ανάδειξή του ως νικητή, ο Παναγιώτης... ξανατραγούδησε το κομμάτι αυτό, αποδεκνύοντας ότι, σύμφωνα με τη γνώμη του τηλεοπτικού κοινού, η νίκη... πολύ του πάει.











Πηγή
www.protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός