Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Ιουνίου 2011

Που πάς χωρίς το laptop; Ο φορητός απαραίτητος παντού και πάντα ?


Απαραίτητο αξεσουάρ και των διακοπών ο φορητός υπολογιστής Ίσως το τελευταίο αντικείμενο που ξεχνάει να πακετάρει κάποιος σήμερα πριν φύγει για διακοπές είναι το κινητό τηλέφωνo ή και ο φορητός υπολογιστής.





«Προέκταση» του χεριού και με πληθώρα λειτουργιών, τον ηλεκτρονικό αυτό μικρόκοσμο δύσκολα αποχωρίζονται νέοι, από μαθητές και φοιτητές, μέχρι και μεγαλύτερες ηλικίες.

Οι μικρότεροι για να μη χάσουν λεπτό από τη μεταξύ τους αλληλεπίδραση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter κυρίως), οι μεγαλύτεροι για λόγους εργασίας - αν και όταν φεύγουμε διακοπές καλό είναι να κάνουμε διακοπές από κάθε τι. Και οι δύο κατηγορίες, όμως, κάνουν χρήση και της χρηστικής πλευράς του κινητού/φορητού ίντερνετ, όπως το κλείσιμο δωματίων για διακοπές ή εισιτηρίων ακτοπλοϊκών, αεροπορικών και το check in στην πτήση ή ο γεωγραφικός κατατοπισμός μέσα από χάρτες.

Τα τελευταία χρόνια, η ραγδαία διάδοση του ίντερνετ με γρήγορες και πιο προσιτές οικονομικά συνδέσεις, σε συνδυασμό με την πτώση των τιμών στα κινητά τηλέφωνα τρίτης γενιάς (smartphones), έχουν οδηγήσει σε έκρηξη του αριθμού των χρηστών που έχουν τη δυνατότητα να είναι συνδεδεμένοι οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η «Καθημερινή», παρά την οικονομική κρίση, κατά 140% αυξήθηκαν το δεύτερο εξάμηνο του 2010 σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο της περυσινής χρονιάς οι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούν ευρυζωνικό Ιντερνετ μέσα από τα smartphones. Ο αριθμός τους αγγίζει τα 2,8 εκατ., αριθμός εντυπωσιακά υψηλός αν σκεφθεί κανείς ότι πρόκειται περίπου για το 25% του πληθυσμού της χώρας.

Παράλληλα, οι πωλήσεις των smartphones υπερδιπλασιάστηκαν, φθάνοντας τις 70.068 συσκευές τον περασμένο Φεβρουάριο, έναντι 32.700 που ήταν τον περσινό.



Πηγή
www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός