Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

17 Ιουνίου 2011

Το «Αmerican Next Top Model» στη Σπιναλόγκα!





Μεγάλες στιγμές ζούνε οι κάτοικοι της Πλάκας στην Κρήτη. Δεν πρόλαβαν μα φύγουν οι συντελεστές του «Νησιού» και τους ήρθαν ξένοι επισκέπτες! Από την Αμερική αυτή τη φορά, καθώς η Σπιναλόγκα κατάφερε να κλέψει την καρδιά της Τάιρα Μπανκς και των καλλονών της!
Για το «American Next Top Model» μιλάμε, το οποίο μετακόμισε προσωρινά στην Κρήτη ώστε να γυρίσει μερικά από τα επεισόδια του μεγάλου αμερικανικού ριάλιτι μοντέλων.


Σύμφωνα με την «Espresso», στην Πλάκα έχει φτάσει ήδη η παρουσιάστρια του ριάλιτι Τάιρα Μπανκς, η οποία διαμένει σε πολυτελέστατο ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής.



Όπως λένε οι κάτοικοι του νησιού που έχουν ενθουσιαστεί από αυτή την εξέλιξη, τα γυρίσματα ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες και πολλά εξ΄αυτων έγιναν στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.


Φόντο των γυρισμάτων η Σπιναλόγκα με την οποία η υποψήφιες του ριάλιτι μοντέλων έχουν ενθουσιαστεί. Ρωτούν μάλιστα συνεχώς να μάθουν λεπτομέρειες για την ιστορία του τόπου, ενώ έχουν αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό του νησιού, τριγυρίζοντας στα σοκάκια.


Τα γυρίσματα αναμένεται να κρατήσουν για πολύ ακόμα, καθώς οι συντελεστές του ριάλιτι θεωρούν ότι το τοπίο της Πλάκας με φόντο τη Σπιναλόγκα είναι ιδανικό.
   


tvnea

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός