Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

15 Ιουνίου 2011

Smartphones: προσοχή στις εφαρμογές που εγκαθιστάτε!

Είναι αρκετά σύνηθες πλέον να ακούμε για τη δημιουργία νέων εφαρμογών για smartphones σε καθημερινή σχεδόν βάση.Από εφαρμογές που σου λένε το μέλλον μέχρι και εφαρμογές που διαχειρίζονται καθημερινά ραντεβού, δοσολογίες μαγειρέματος και tips για να γίνεται πιο δημοφιλής στο Facebook.





Τα κορυφαία καταστήματα online διάθεσης εφαρμογών όπως το Android Store για Android συσκευές και το App-Store για iPhones, φιλοξενούν χιλιάδες εφαρμογές διαθέσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι χρήστες βεβαίως δεν σκέφτονται πρωτίστως κατά πόσο είναι ασφαλείς αυτές οι εφαρμογές που εγκαθιστούν και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί από άγνωστους προγραμματιστές έχουν γίνει η αιτία εκμετάλλευσης των δεδομένων της συσκευής στην οποία είναι εγκατεστημένες.

Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες και εφαρμογές για την ασφάλεια των smartphone συσκευών, αλλά δυστυχώς αφενός δεν έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση, αφετέρου δεν είναι σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο.

Η ασφαλής χρήση των smartphone συσκευών όμως εξαρτάται από την προσεκτική διαχείριση και εγκατάσταση νέων εφαρμογών από τον εκάστοτε χρήστη.


Πηγή

www.secnews.gr


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός