Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

20 Ιουλίου 2011

Χιουμοριστικό | Τα 4 στυλιστικά λάθη του καλοκαιριού !!!

4 καλοκαιρινά στιλιστικά λαθάκια,
για γυναίκες και άντρες που και ο χειρότερος fashion killer θα πρέπει να αποφύγει !!!



Λάθος Νο.1

Το "καλτσοπέδιλο" !!!
(εικόνα αριστερά)
Όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, αυτό το υπέροχο, διακριτικό ο θεός να το κάνει "καλτσάκι", σε συνδιασμό με το πεδιλάκι,μας κάνει ακόμα να απορούμε με το μεγαλείο της έμπνευσης που είχε το πρωτοπόρο άτομο, έτσι ώστε να ξεκινήσει ένα κίνημα "μόδας".Αν είστε Γερμανός τουρίστας, εξαιρείστε !
Υποσημείωση : Αν ακόμα είστε από τα "fashion icon" άτομα, μπορείτε να το συνδιάσετε και με το κοντό παντελόνι, πάνω από τον αστράγαλο! Αν και πάλι δεν έχετε τέτοιο παντελόνι, καιρός να αποκτήσετε! Πετύχετε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα, απλά και μόνο βάζοντας το παντελόνι σας στο πλυντήριο, στους 90 βαθμούς !!!

Για εσάς που δεν είστε του "πέδιλου", αλλά κινείστε σε πιο casual επιλογές, υπάρχει και το στυλ "διχαλωτό καλτσάκι" !
Τα σχόλια περιττά, μια εικόνα, χίλιες λέξεις !!!(εικόνα δεξιά)



Λάθος Νο.2

Και ναι !!! Ήρθε το καλοκαίρι, όλο το χειμώνα λιώσατε στο γυμναστήριο για να "φτιάξετε" κορμί, και τώρα αποφασίσατε να επιδείξετε τα "κάλλη" σας, για να νιώσετε την αυτοπεποίθησή σας να ανεβαίνει !


Ναι !!! Όλοι ξέρουμε τη κλασική άσπρη εφαρμοστή φανέλα  ! Το τι θυμίζει στον καθένα είναι άλλη υπόθεση !!!
Αλλαααααά....
...λίγο που τονίζει το σώμα σας, λίγο που σας είπε εκείνη η δίμετρη, γαλανομάτα ότι σας "πηγαίνει", το κάνατε "σκοινί κορδόνι", και δεν λέτε να την βγάλετε από πάνω σας!!! Σκεφτήκατε όμως ποτέ ότι με αυτόν τον τρόπο βάζετε σοβαρές υποψηφιότητες για το "Mr. top  Μαύρισμα οικοδομής "???


Λάθος Νο.3

Μικροί κύριοι και "μικρές" κυρίες, εντάξει ίσως τα παραλέω λίγο! Μιλάω για τις "ζουμερές" γυναίκες, μεγάλη προσοχή!  Το κάθε μαγιό είναι για διαφορετικό σωματότυπο ! Αποφύγετε τα έντονα και "κραυγαλέα" χρώματα και σχέδια !

Κανείς δεν είναι τέλειος άλλα μπορεί να δείχνει "τέλειος" ! Φορέστε αυτό που σας κολακεύει!!! Αφήστε τον κόσμο να κοιμάται ήρεμα το βράδυ, χωρίς ανήσυχο ύπνο και εφιάλτες !!!




Λάθος Νο.4


Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το καλοκαίρι,για γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας ! Περπατάτε και σας κοιτάνε ΌΛΟΙ ???
οποιοσδήποτε, και οπουδήποτε ???

Μήπως τελικά κάτι πάει στραβά ??? Μήπως δεν σας κοιτάνε απο θαυμασμό , αλλά επειδή με την επιλογή που έχετε κάνει θυμίζετε κάτι σε "εντομοειδές" και προσπαθούν να αποφασίσουν σε τι "φέρνετε" περισσότερο ??? Σε μύγα σε ακρίδα ??? Σε τι ???
Ωραία, δεν διαφωνούμε, να φοράτε τα γυαλιά σας, καλό κάνει, αλλά είναι καλοκαιράκι!
Το να φοράτε γυαλιά που δεν σας πάνε, ή που καλύπτουν όλο το πρόσωπο θα μπορούσε να προκαλέσει μόνο  αρνητικά σχόλια !!!








0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός