Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

25 Ιουλίου 2011

ΝΕΚΡΗ Η AMY WINΕHOUSE !!!


Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμα της χθες, λίγο μετά τις 4 μ.μ. στο Κάντεμ Τάουν η τραγουδίστρια με την πολυτάραχη ζωή. Το πτώμα της Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) βρήκε το προσωπικό του ασθενοφόρου που είχε κληθεί στο σπίτι της για βοήθεια...
Μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου της παραμένουν άγνωστα.

Υπήρξε μια από τις πλέον ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της. Τ τραγούδι "Rehab" ("Αποτοξίνωση" σε ελεύθερη μετάφραση) ήταν μια περιγραφή του αγώνα της με τον εθισμό κάθε είδους.

Η 27χρονη Έιμι με τα πλούσια μαύρα μαλλιά, τη "μαύρη" φωνή και την προκλητική συμπεριφορά τόσο στη σκηνή, όσο και στην προσωπική της ζωή, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στα βόρεια του Λονδίνου, μετά από κλήση που δέχτηκε η αστυνομία γύρω στις 11 π.μ. τοπική ώρα. "Οι έρευνες για τα αίτια του θανάτου της συνεχίζονται. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν έγκυρα ευρήματα", έλεγε η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας. Σύμφωνα με κάποιες πηγές ο θάνατος της πολυβραβευμένης καλλιτέχνιδας αποδίδεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.



"Είμαστε βαρύτατα συντετριμμένοι από τον θάνατο μιας τόσο ταλαντούχας μουσικού και καλλιτέχνιδος", δήλωσε η δισκογραφική της εταιρία: "Προσευχόμαστε για την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές της, σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές".

Τόσο οι φίλοι, όσο και η οικογένεια της Γουάινχαουζ, οι οποίοι την έβλεπαν να μπαινοβγαίνει για αποτοξίνωση είχαν από καιρό θορυβηθεί για τον τρόπο ζωής της, ο οποίος υπήρξε η αχίλλειος πτέρνα της.





Η τελευταία μαγνητοσκοπημένη εμφάνιση της τον περασμένο μήνα στη Σερβία, κατέγραψε την αποτυχημένη προσπάθεια της να τραγουδήσει και να κρατήσει την ισορροπία της, ενώ οι μουσικοί της προσπαθούσαν να κρατήσουν τον ρυθμό και το κοινό προσπαθούσε να τη στηρίξει τραγουδώντας τα ρεφρέν.

Η συγκεκριμένη συναυλία που μεταδόθηκε μέσω YouTube σε όλον τον κόσμο, υπήρξε η αφορμή για την ακύρωση των περαιτέρω προγραμματισμένων εμφανίσεων της για το καλοκαίρι, προκειμένου να της δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για να αναρρώσει.

Η αστυνομία είχε αποκλείσει τον χώρο γύρω από το σπίτι της δημοφιλούς τραγουδίστριας, ενώ εκατοντάδες θαυμαστών, δημοσιογράφων και φωτογράφων συνέρρεαν διαρκώς στο σημείο. Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, η Γουάινχαουζ είχε μετακομίσει πρόσφατα στην περιοχή.

Ο πατέρας της, Μιτς (Mitch), ο οποίος είχε ξεκινήσει την προσωπική του καριέρα στη μουσική βασιζόμενος στην επιτυχία της κόρης του, βρισκόταν στη Νέα Υόρκη όταν έμαθε τα νέα και σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, θα επέστρεφε εσπευσμένα στο Λονδίνο.


Ουδεμία Έκπληξις...

Πλήθος εκφράσεων φόρου τιμής προς τη Γουάινχαουζ άρχισαν να εκδηλώνονται με κάθε τρόπο και από κάθε κατεύθυνση. Η Σάρα Μπράουν (Sarah Brown), σύζυγος του Βρετανού πρώην πρωθυπουργού έγραψε στη σελίδα της στο Twitter: "Πολύ θλιβερά τα νέα της Έιμι Γουάινχαουζ - μεγάλο ταλέντο, εκπληκτική φωνή και τραγικός θάνατος, συλλυπητήρια στην οικογένεια της".

Η Κέλι Όσμπορν, τραγουδίστρια και τηλεοπτική προσωπικότητα, έγραψε επίσης στο μπλογκ της: "Δεν μπορώ ούτε ν' αναπνεύσω αυτή τη στιγμή. Κλαίω τόσο πολύ που έχασα μια από τις καλύτερες μου φίλες. Θα σ' αγαπώ για πάντα Έιμι και δεν θα ξεχάσω ποτέ ποια ήσουν πραγματικά".

Ο φίλος της και ραδιοφωνικός παραγωγός, Πολ Γκαμπατσίνι (Paul Gambaccini) είπε ότι δυστυχώς, ο πρόωρος θάνατος της δεν υπήρξε έκπληξη. "Φοβόμασταν αυτή την εξέλιξη εδώ και καιρό, ελπίζοντας ενάντια σε κάθε λογική ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει τον εαυτό της, αλλά έδειχνε ανίκανη για κάτι τέτοιο", δήλωσε ο ίδιος στο BBC: "Απλώς, δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό της. Είναι τραγικό γιατί τα (δύο) άλμπουμ της είναι υπέροχα. Έχουμε 40 χρόνια με δίσκους του Φρανκ Σινάτρα (Frank Sinatra), και τελικά μόνο δύο της Έιμι Γουάινχαουζ".

Η Έιμι είχε γεννηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου του 1983 σε μια εβραϊκή οικογένεια με παράδοση στην τζαζ μουσική. Το ταλέντο της ανακαλύφθηκε το 2003 σε ηλικία 16 ετών από τον τραγουδιστή Τάιλερ Τζέιμς (Tyler James), και το πρώτο της άλμπουμ "Frank" έγινε δεκτό με απρόσμενο ενθουσιασμό.

Η δεύτερη συλλογή της με τίτλο "Back to Black" που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2006, έγινε Νο 1 στη Βρετανία και κέρδισε πέντε βραβεία Grammy (το αντίστοιχο των Όσκαρ στη μουσική). Το χιτ του άλμπουμ , "Rehab", έλεγε χαρακτηριστικά σε έναν στίχο: "Προσπάθησαν να με κάνουν να μπω στην αποτοξίνωση. Είπα "όχι, όχι, όχι"...



Από το βράδυ του Σαββάτου χιλιάδες θαυμαστές της περνούν από το σπίτι της τραγουδίστριας και αφήνουν σημειώματα και λουλούδια.





































Πηγή: rombatv

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός