Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

18 Ιουλίου 2011

Κανάκης, Αρναούτογλου και Λάτσιος «λιώνουν» στις ξαπλώστρες!

Σε πλήρη δράση βρίσκεται η παρέα των «τάκα τούκα» στην Χαλκιδική. Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Λάτσιος και Αρναούτογλου, «λιώνουν»...
στις ξαπλώστρες, περιτριγυρισμένοι από αιθέριες υπάρξεις.





Η αντροπαρέα, βρήκε τον ιδανικό τρόπο να αντιμετωπίσει τον καύσωνα. Έβαλαν τα μαγιό τους, πήραν τα καφεδάκια τους ανά χείρας και άραξαν στην παραλία μπροστά από το beach bar που έχει ανοίξει ο Αντώνης Κανάκης.

Ο Γρηγόρης «αλώνιζε» στην παραλία, αφού πήγαινε από ξαπλώστρα σε ξαπλώστρα με τον καφέ στο χέρι και έπιανε ψιλή κουβεντούλα με φίλες του. Άλλωστε έχει δηλώσει πως δεν είναι ιδιαίτερος φαν της ηλιοθεραπείας.

Ο «Mr Ράδιο Αρβύλα» από την άλλη, μοίραζε φιλιά και χαιρετούσε όλο τον κόσμο.Όσο για τον Γιάννη Λάτσιο; Έβαλε τα γυαλιά στους δυο παρουσιαστές, αφού εμφανίστηκε με πολύχρωμο μαγιό που έκανε τη διαφορά αλλά είχε και μεγάλο…σουξέ!

Σαν μαγνήτης τράβηξε τις γυναικείες παρουσίες της παραλίας, τις οποίες φρόντιζε να του συστήνει ο Άρνι. Μόνο αυτόγραφα δεν μοίρασε ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1.

Αφού λοιπόν «τα είπε» με τις αιθέριες υπάρξεις, αποφάσισε να δροσιστεί λιγάκι. Έτσι λοιπόν έφτιαξε το μαλλί, πλατσούρισε στο ανάσκελο και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα της Χαλκιδικής.

Το βράδυ πάντως, όλοι μαζί συνοδευόμενοι από μεγάλη παρέα, διασκέδασαν σε club της Καλλιθέας…




Πηγή
tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός